Είναι η νέα μόδα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες τοίχου αντιπροσωπεύουν το μέλλον στην εσωτερική διακόσμηση. Ελαφρές και ευμετάβλητες, προσφέρουν αναρίθμητες  επιλογές, και τονίζουν πρωτοποριακά κάθε χώρο, δίνοντας ιδιαίτερο στυλ και εμφάνιση.  Είναι ειδικά κατασκευασμένα για το στυλ και τις ανάγκες επαγγελματικών και οικιακών χώρων.

Τα πάνελς αυτά είναι κατασκευασμένα από φυτικές ίνες ζαχαροκάλαμου και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και οικολογικά. Τοποθετούνται εύκολα και παντού, καλύπτοντας ατέλειες, ή απλά για να προσθέσουν το στοιχείο που θα απογειώσει τον εσωτερικό σχεδιασμό του κάθε χώρου.

Φτιαγμένα από 100% βιοδιασπώμενες φυτικές ίνες, προσφέρουν υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση,χωρίς οποιαδήποτε χρήση χημικών ουσιών. Για την συγκόλληση των ινών δεν χρησιμοποιούνται χημικές κόλλες, αλλά οι ίδιες οι φυσικές ουσίες του φυτού από το οποίο προέρχονται. Έτσι αφήνουν τους τοίχους να αναπνέουν φυσικά, σαν ζωντανός οργανισμός.

Με μηδενική εκπομπή ρύπων και καθόλου τοξικές ή καρκινογόνους ουσίες, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χώρο συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 

Μπορούν να βαφούν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τύπο χρώματος, (πλαστικό, λαδομπογιά, σπρέι κτλ),  σε κάθε απόχρωση και με κάθε τεχνοτροπία.Χαρίστε  στο εξοχικό, την κατοικία ή την επιχείρησή σας, το στυλ που τους αξίζει και ξεχωρίστε, μέσα από το ατελείωτο παιχνίδι φαντασίας και δημιουργικότητας, που προσφέρει η επιλογή των τρισδιάστατων πάνελ τοίχου.

Εμείς βρήκαμε υπέροχα σχέδια 3d panels στην εταιρία Πρώτη Ύλη.