Η διασκέδαση  μέσα απο θεατρικά και κινησιολογικά παιχνίδια!!!

Η Oμάδα “Θέατρο ΡΕΤΡΟ” δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων για το παιδί και το παιδί μέσα μας και στην διεξαγωγή προγραμμάτων ψυχαγωγίας με θεατρική αισθητική, για παιδιά και ενήλικες, αναλαμβάνοντας πάρτι, βαπτίσεις, γάμους, events, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια και outdoors activities. Η εκδήλωση σας εμψυχώνεται από ηθοποιούς και θεατροπαιδαγωγούς.
Μπορείτε να διαλέξετε κάποια ή κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες  και να φτιάξετε το party που επιθυμείτε! Η Ομάδα αναλαμβάνει έκδηλώσεις και εκτός Αθηνών.
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Παιχνίδια εμπνευσμένα από το θέατρο! Μέσα από από μίμηση, παντομίμα, αυτοσχεδιασμό τα παιδιά εκφράζονται συνολικά και διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργεια τους!
 
ΥΟGA ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η Γιόγκα του Γέλιου (Laughter Yoga) είναι μία τεχνική προσανατολισμένη στη σωματική άσκηση. Η συνταγή είναι απλή. Συνδυάζουμε απλές ασκήσεις γέλιου, ήπιες αναπνοές και ασκήσεις stretching, ρυθμικά χειροκροτήματα, τραγουδι, και πάνω απʼ όλα παιδική διάθεση και το αποτέλεσμα είναι γέλιο που ρέει κατευθείαν από την καρδιά! Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η διάθεση και η υγεία και αυξάνεται η ευεξία μας!

 
ZUMBA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Πρόγραμμα Zumba για παιδιά. Προορίζεται για παιδιά που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 4 έως 12 ετών. Ενσωματώνει στυλ χορού όπως το reggaeton, η hip hop και η pop με τις θεμελιώδεις έννοιες όπως είναι ο συντονισμός, η πειθαρχία, η εμπιστοσύνη και η ομαδική εργασία. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση τους, την ενίσχυση του μεταβολισμού και του συντονισμού. Μια άκρως  διασκεδαστική εμπειρία!

ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
”Οι αλήθειες που αποκαλύπτουν τα παραμύθια μπορούν να καθοδηγήσουν τις ζωές μας και είναι αλήθειες που ίσχυαν το ίδιο σήμερα, όπως ίσχυαν μια φορά και έναν καιρό”. Πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένα σας παραμύθι και εμείς θα σας το αφηγηθούμε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το παιχνίδι αποτελεί βασική δραστηριότητα και στάδιο μάθησης του ανθρώπου στη παιδική ηλικία και άριστη μορφή ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗΣ

Παιχνίδια Λέξεων, Παρατηρητικότητας, Παιχνίδια Επιδαπέδια
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Παιχνίδια Έκφρασης, Ταχύτητας και Αντανακλαστικών, Παιχνίδια για πάρτι
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Παιχνίδια Εδάφους, Κυκλικά Παιχνίδια, Παιχνίδια Αναζήτησης, Κυνηγητού, Παιχνίδια Μεγάλης Κλίμακας

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Παιχνίδια με μουσική,κίνηση και μουσικά όργανα.
 
FACE- PAINTING
Η ομάδα “Θέατρο Ρετρό” αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση σας! Νεράιδες, πειρατές, σχέδια για μικρούς και μεγαλους! Τα χρώματα και τα υλικά είναι από την Cryolan και φεύγουν εύκολα με νερό.

ΜΠΑΛΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Δημιουργίες μέσα από πολύχρωμα μπαλόνια!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Εργαστήριο ζωγραφικής, Εργαστήριο χειροτεχνίας – κολάζ, Εργαστήριο χάντρας

 
ΦΥΛΑΞΗ
Εαν θέλετε να βγείτε και σκέφτεστε που να αφήσετε το παιδί σας, η ομάδα “Θέατρο Ρετρό” αναλαμβάνει τη φύλαξη του παιδιού σας στο χώρο σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Ιδιαίτερα μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης για το παιδί σας στο σπίτι! Όλα τα υλικά και τα παιχνίδια τα φέρνει η Ομάδα “Θέατρο Ρετρό”

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΜΑΣΚΩΤ
Μασκώτ–>Μickey, Minnie
Κοστούμια–> Εμψυχωτής, Νεράιδα, Πριγκίπισσα, Άγγελος, Πειρατίνα-Πειρατής, Μάγισσα, Μέλισσα, Λουλούδι

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑ
Όταν ψάχνεις το σημείο όπου η ταχυδακτυλουργία αγγίζει την γοητεία και τα πιο βαθιά όρια της τέχνης του απρόβλεπτου τότε αυτό που αναζητάς είναι την μαγεία του ταχυδακτυλουργού Martino.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η ομάδα “Θέατρο Ρετρό” εμψυχώνει και προτείνει δημιουργικές ιδέες για τις προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης σας.
Προσοχή… η προσφορά ισχύει, για έναν χρόνο, εώς και 25 Μαίου 2014.

Οι κρατήσεις των εκδηλώσεων σας, χρειάζεται να γίνουν το αργότερο εώς τις 25 Ιουνίου 2013.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
2110104750 – 6983434636