1)Τι το ξεχωριστό έχει ένα wedding photo shooting ;

Έχει Αγάπη , Έρωτα , χαρούμενα και συγκινημένα πρόσωπα , αστείες ατάκες , έχει προκλήσεις να μπορέσεις να κάνεις τον κόσμο να χαμογελά από μέσα .

2)Ποιά θέματα συζητάτε στην πρώτη σας συνάντηση με το ζευγάρι;

Συζητάμε για το ύφος που θέλει το ζευγάρι να έχει στον γάμο του , τι θα ήθελε εμείς να καλύψουμε , ποιες στιγμές θεωρεί σημαντικές , παρουσιάζουμε τις ιδέες που έχουμε εμείς για τον γάμο και την δεξίωση .

3)Next day shooting είναι μόδα; Είσαι υπέρ ή κατά;

Ναι έχει γίνει μόδα .Για το ζευγάρι που πραγματικά θέλει να αφιερώσει χρόνο και να το κάνει είμαι ΥΠΕΡ , όμως για το ζευγάρι που θέλει να αντιγράψει απλά κάτι που έχει δει είμαι πολύ ΚΑΤΑ.

4)Πόσο σημαντική είναι η διάθεση του ζευγαριού στο αποτέλεσμα της φωτογράφισης;Και τι κάνεις εσύ για να δημιουργήσεις μια fun ατμόσφαιρα;

Η διάθεση είναι το κυριότερο γιατί εμείς αυτό καταγράφουμε , πάντα ενημερώνουμε δίνουμε tips στο ζευγάρι τι θα αντιμετωπίσει και με τι μπορεί να αγχωθεί .
Αναλαμβάνουμε να προστατέψουμε την διάθεση του ζευγαριού έχοντας οριοθετήσει πράγματα που μπορεί να τους αγχώσουν την ημέρα του γάμου.
Η μέρα του γάμου τους ανήκει είναι μοναδική και πρέπει να την απολαυσουν όσο πιο Βασιλικά γίνεται !

5)Πες μας κάτι για τα destination weddings

Τα Destination Weddings όταν οργανωθούν σωστά είναι μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι όμως και για τους καλεσμένους ακόμα και για τους συμμετέχοντες.
Είναι πολυήμερα ταξίδια – γλέντια με μεγάλες δόσεις ενέργειας – χαράς και έχεις την αίσθηση των διακοπών .
Όταν υπάρχει μια καλή επικοινωνία και οργάνωση σε ένα Destination Wedding το αποτέλεσμα είναι μοναδικό , σταματά τον χρόνο μένει ζωντανό !

6)Πες μας μία αστεία ή παράξενη εμπειρία που είχες με κάποιο ζευγάρι που ανέλαβες τη φωτογράφιση και βιντεογράφιση του γάμου τους.

Η πιο όμορφη παράξενη εμπειρία μας ήταν σε ένα γάμο στη Σίφνο πηγαίνοντας την νύφη με βιολιά στους 7 μάρτυρες ένα πανέμορφο ξωκλήσι , εμφανίστηκαν στον κόλπο ένα κοπάδι με δελφίνια και με τα παιχνίδια τους κλεψανε την παράσταση για λίγη ώρα που και η νύφη τα θαύμασε λίγο πριν την εκκλησία !

7) Τι κάνει έναν εξειδικευμένο wedding photographer;

Η Αγάπη για αυτό που κάνει , η εμπειρία , οι συνεργάτες , η κοινωνικότητα , ο ενημερωμένος εξοπλισμός .

8) Ποιά προβλήματα μπορεί να ανακύψουν σ’ έναν φωτογράφο  κατά την διάρκεια του γάμου;

Έχουμε να δουλέψουμε με μηχανήματα , ηλεκτρονικό εξοπλισμό που ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει σε σημείο δυσλειτουργίας .
Πάντα όμως η διάθεση οι συνεργάτες και ο ανταλλακτικός εξοπλισμός είναι η λύση όλων αυτών σε έναν εξειδικευμένο φωτογράφο.

9) Τί πρέπει να προσέχει ένα ζευγάρι  όταν επιλέγει φωτογράφο για τον γάμο του;

Η επιλογή για έναν Φωτογράφο γάμου θα πρέπει να έχει αρκετές παραμέτρους.
Δείγμα δουλειάς του πριν και μετά από επεξεργασία , ιδέες οργάνωσης , συνεργάτες , εμπειρία , εξοπλισμός , να είναι διατεθειμένος και διαθέσιμος να κάνει φωτογράφιση με το ζευγάρι ώστε να δουν αν τους αρέσει το αποτέλεσμα πάνω τους.
Και το κυριότερο η πρώτη εντύπωση πάντα είναι η σωστή.
Η χημεία του ζευγαριού με τον φωτογράφο είναι το κυριότερο συστατικό μιας επιτυχημένης καταγραφής εικόνων σε ένα γάμο , απλά ο φωτογράφος το ξέρει πριν το γάμο ενώ το ζευγάρι το βλέπει μετά..

10) Ποιά είναι τα μυστικά της επιτυχίας για μια υπέροχη φωτογράφιση;

Μια υπέροχη φωτογράφιση δεν έχει μυστικά , έχει χαρά , χαμόγελα έχει ανταλλαγή όμορφων συναισθημάτων και έναν επαγγελματία να είναι παρών να καταγράψει την στιγμή στον χρόνο.

Για περισσότερες δουλειές του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου και της PicMe.gr ΕΔΩ