Ο καταπράσινος κήπος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Σε μια ατμόσφαιρα διάχυτη από πολιτισμικές επιρροές, που βοηθά τους επισκέπτες να αποδράσουν μακριά από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης, σε υποδέχεται το καφέ-εστιατόριο του μουσείου. Χάρη στην υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον Catering, το Museum Café-Restaurant έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους all day προορισμούς των βορείων προαστίων για καφέ, brunch, γεύμα, δείπνο ή ποτό.

SUSHI-DEIPNOSOFISTIRIO-KIFISIA1

Τη γαστριμαργική μπαγκέτα της κουζίνας επιμελείται ο διακεκριμένος σεφ Jean Louis Capsalas, που δημιουργεί μοναδικά, εμπνευσμένα πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ενώ ο ταλαντούχος και πολύ δημοφιλής chef patissier Διονύσης Αλέρτας αναλαμβάνει τις μοναδικές gourmet pastry δημιουργίες. To Museum café restaurant έρχεται όμως για ακόμα μια φορά να

εντυπωσιάσει με το   από τον Ιάπωνα chef Yoshimoto Nagayama.

SUSHI-DEIPNOSOFISTIRIO-KIFISIA2

Πεντανόστιμα και εκλεκτά ιαπωνικά πιάτα θα ετοιμάζονται για εσάς με την συνοδεία του παραδοσιακού sake αλλά και κρασί ελληνικής ή ξένης ετικέτας.

Tempura Maki, California Maki, Salmon Maki ή Nigiri σε διάφορες γεύσεις όπως μπρικ, γαρίδα, χέλι, χταπόδι σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Τηλέφωνο κρατήσεων 210-8011170  και πληροφορίες στο museum-cafe.gr