Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και την δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3/7/2017 ημέρα γενεθλίων της Κάτιας. Παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά τους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

Η αναγγελία του γάμου σε τοπική εφημερίδα της Κέρκυρας έγραφε:

«Ο Αναστάσιος Ρουβάς του Κωνσταντίνου και της  Μαρίας Ιωάννας, το γένος Πανάρετου, που γεννήθηκε στην Κέρκυρα και κατοικεί στη Νέα Μάκρη και η Αικατερίνη Ζυγούλη, του Νικολάου και της Εριφύλλης, το γένος Ιωαννίδου, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Νέα Μάκρη πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αττική».

Το προσκλητήριο που μοιράστηκε σε φίλους και συγγενείς ήταν λιτό, με τον γραφικό χαρακτήρα του Σάκη:

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί στην Αθήνα, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Όλες αυτές τις ημέρες η Κάτια προετοιμαζόταν για την μεγάλη μέρα. Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της, τα παιδιά τους συμμετέχουν σε όλες τις προετοιμασίες και ανυπομονούν για την ημέρα.

Κάτια Ζυγούλη: Η πρώτη φωτογραφία από τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Σάκη Ρουβά!

Μια μέρα πριν από τον γάμο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκαναν μια αποκάλυψη. Δημιούργησαν ένα site, -miazoimazi.gr- στο οποίο ζητούν από τους καλεσμένους τους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να στείλουν δώρο, αντί αυτού να κάνουν μια εισφορά για τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

www.miazoimazi.gr

Αναμφίβολα είναι μια συγκινητική κίνηση από το ζευγάρι, το οποίο πάντα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και κυρίως σε παιδιά.

Μέσω του site το ζευγάρι θα μοιραστεί τις όμορφες στιγμές του, καθώς, όπως δήλωσε πρόσφατα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ «Όλα αυτά τα χρόνια μοιράζομαι την ζωή μου με τον κόσμο. Αυτό θα κάνω και αυτή την στιγμή. Θα βρούμε τρόπο ώστε ο κόσμος να δει αποσπάσματα και φωτογραφίες από τον γάμο μας».

Πηγή:peoplegreece.com