Για τα πιο προχωρημένα βαφτιστήρια!

Φέτος το Happy Hippie πρεσβεύει  το δημιουργικό παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο  δένει τις λαμπάδες του με ποιοτικά παιχνίδια (από εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά ασφάλειας γα τα παιδιά και ακολουθούν οικολογικούς τρόπους παραγωγής),παιχνίδια που θα κρατήσουν τα παιδιά και θα παίξουν μαζί τους και μετά το Πάσχα!

happy-hippie-pasxa-2016-lambades3

Σήματα κυκλοφορίας για να φτιάξουν το δικό τους αυτοκινητόδρομο, ξύλινες σφυρίχτρες που μιμούνται τους ήχουν του τρένου ή της πάπιας, κουζινικά (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ κουζίνα) και πολλά άλλα που εμπλουντίζουν την πασχαλινή συλλογή του Happy Hippie ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

happy-hippie-pasxa-2016-lambades1

happy-hippie-pasxa-2016-lambades4

happy-hippie-pasxa-2016-lambades5

Επίσης υπέροχη ιδέα είναι και οι λαμπάδες για ενήλικες, που διατίθενται και σε ζευγάρια  αλλά και τα σετ κεράκια για ολόκληρη την οικογένεια.

happy-hippie-pasxa-2016-lambades3

Όσο για τα πασχαλινά αυγά; Αυτά κι αν είναι πρωτότυπα! Στο Happy Hippie θα βρείτε πασχαλινά σοκολατένια αυγά σε εξάδες με χειροποίητο και ζωγραφισμένο ξύλινο αυγό δώρο για τους ξεχωριστούς παραλήπτες σας!

happy-hippie-pasxa-2016-lambades2

happy-hippie-pasxa-2016-lambades6

Μια επίσης εκπληκτική συλλογή είναι και τα πασχαλινά φαναράκια (που τα έχουμε λατρέψει εδώ και χρόνια), σταθερή “αξία” και δημιουργία για το Happy Hippie , φαναράκια customade για το βαφτιστήρι σας μόνο!!!

happy-hippie-pasxa-2016-lambades10

happy-hippie-pasxa-2016-lambades9

happy-hippie-pasxa-2016-lambades8

happy-hippie-pasxa-2016-lambades7

Βρείτε το Happy Hippie ΕΔΩ αλλά και στο Facebook!