Δημιουργικοί άνθρωποι από τον χώρο της διαφήμισης, των επιχειρήσεων, του internet, της τέχνης και της μουσικής και φαν του συγγραφέα Austin Kleon γέμισαν τον υπέροχο χώρο της Γκαλερί Ζουμπουλάκη Πειραιώς στην παρουσίαση του παγκόσμιου bestseller “Πούλα Σαν Καλλιτέχνης” του εκδοτικού οίκου Key Books.

Ο διαφημιστής Θοδωρής Τσεκούρας παρουσίασε και συντόνισε τη βραδιά και με τις εμπνευσμένες ατάκες και ιστορίες του έδωσε τροφή για σκέψη και γέλιο.
Τη σειρά των ομιλιών με θέμα το βιβλίο, και τους τρόπους που μπορεί κανείς να μοιραστεί τη δουλειά του και να τον ανακαλύψουν στην ψηφιακή εποχή, άνοιξε η συνθέτις και τραγουδοποιός Μαριέττα Φαφούτη, που μίλησε με ειλικρίνεια και γλυκύτητα για τη διαδρομή της στη μουσική παραλληλίζοντας την ιστορία της με αυτή του συγγραφέα.
Ακολούθησε ο Κώστας Βογιατζής (Yatzer) ο οποίος χρησιμοποιώντας πριν γραφτεί το βιβλίο τα ίδια εργαλεία που παρουσιάζει ο Austin Kleon στο Πούλα Σαν Καλλιτέχνης κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον χώρο του design παγκοσμίως μέσω του site του yatzer.com.
Τη βραδιά έκλεισε η παρουσίαση του Θεόφιλου Βασιλειάδη, ιδρυτή του kariera.gr, με αναφορές σε διδάγματα από την πλούσια καριέρα του στον κόσμο του επιχειρείν εστιάζοντας και σε ένα μάθημα του Kleon που λέει ότι στην ψηφιακή εποχή δεν μετράνε τόσο τα πτυχία και το background σου, όσο η ιδέα και το πάθος να την επικοινωνήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, η κουβέντα συνεχίστηκε γύρω από το πανέμορφο μπαρ και στον κήπο της Γκαλερί, πίνοντας κρασί Κτήμα Μουσών που συνοδευόταν από finger food από το Radisson Blu του ξενοδοχείου Park ενώ ο χώρος οργανώθηκε με τον εξοπλισμό της zazoo events.

Το “Πούλα Σαν Καλλιτέχνης” αποτελεί το δεύτερο βιβλίο του Austin Kleon μετά το πρώτο του bestseller “Κλέψε σαν Καλλιτέχνης” που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Key Books.