Νύφη καλοκαιρινή και πανέμορφη

nyfi-kalokairini-1

Ο γάμος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα γεγονότα στη ζωή σας και αξίζει να απολαύσετε την κάθε στιγμή του. Για να γίνει αυτό ξέρουμε ότι θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Στο eventful αναζητάμε πάντα όλα όσα μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα κι επειδή το να νιώθετε λαμπερή και όμορφη είναι το πιο σημαντικό, απευθυνθήκαμε στον γιατρό της ομορφιάς. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μας μίλησε για το πώς με διακριτικές πινελιές θα μπορέσετε να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι κάτι έχετε κάνει!

Θεραπεία Νο 1.

nyfi-kalokairini-2

Botox. Σταθερή αξία. Η βοτουλινική τοξίνη κάνει πιο ήπια την κινητικότητα των μυών στο μέτωπο και το μεσόφρυο με αποτέλεσμα οι δυναμικές ρυτίδες και γραμμές κυριολεκτικά να εξαφανίζονται. Το πρόσωπο σας θα είναι ξεκούραστο και νεανικό και τα αποτελέσματα θα φανούν σε δύο-τρεις μέρες. Μπορείτε να κάνετε botox από δύο μήνες μέχρι και 6 μέρες πριν το γάμο. Η προληπτική δράση του botox σας προστατεύει παράλληλα και από τον μελλοντικό σχηματισμό στατικών ή και νέων ρυτίδων!

Θεραπεία Νο 2.

nyfi-kalokairini-3

Υαλουρονικό οξύ filler. Το υαλουρονικό οξύ στην παχύρευστη μορφή του είναι από τα πιο θαυματουργά συστατικά, αφού «γεμίζει» τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως μετά την θεραπεία. Μπορείτε να κάνετε filler ακόμα και 5 μέρες πριν το γάμο σας! Το σίγουρο είναι ότι θα δείχνετε όμορφη και γοητευτική.

Θεραπεία Νο 3.

nyfi-kalokairini-4

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Αν επιθυμείτε να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας με τον πιο φυσικό τρόπο, το PRP είναι φτιαγμένο για εσάς. Τι πιο φυσικό από το πλάσμα που προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό σας. Οι αυξητικοί παράγοντες θα ενεργοποιήσουν τα συστατικά του δέρματος που κάνουν το δέρμα σας ελαστικό και σφιχτό. Επειδή θα χρειαστείτε κάποιες συνεδρίες καλό θα ήταν να ξεκινήσετε 2-1,5 μήνες πριν από την μεγάλη ημέρα.

Θεραπεία Νο 4.

nyfi-kalokairini-5

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες. Αν αυτό που ψάχνετε είναι η βαθιά ενυδάτωση, τότε ο συγκεκριμένος τύπος μεσοθεραπείας προσώπου θα σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. Το άτονο δέρμα σας θα φωτίσει κυριολεκτικά και θα είστε η πιο λαμπερή νύφη.
Ένα φρέσκο, δροσερό και νεανικό δέρμα με μοναδική λάμψη σας αξίζει όσο ποτέ. Τώρα ξέρετε πως μπορείτε να γίνετε η απόλυτη summer bride!!

nyfi-kalokairini-6

Ευχαριστούμε το ιατρείο Regen (www.regen.gr) και τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο για τα μοναδικά bridal tips!

nyfi-kalokairini-7

Fb (https://www.facebook.com/Regen.yourself)
Instagram (https://www.instagram.com/regen.yourself )