Η The Body Shop επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της
με το ΝΕΟ Πρόγραμμα Πιστότητας & Επιβράβευσης Love Your Body™ Club

Οι πελάτες της The Body Shop μπορούν από σήμερα να εγγραφούν σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας στην Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.thebodyshop.gr στο νέο Loyalty Πρόγραμμα και με την συλλογή πόντων να κερδίζουν δωροεπιταγές, εκπτώσεις και ειδικές περιποιήσεις.

Στόχος τoυ νέου και εξαιρετικά γενναιόδωρου προγράμματος είναι η άμεση επαφή, η επιβράβευση και η ανταμοιβή των πιστών πελατών της εταιρείας για την προτίμηση τους και τις αγορές τους στο Brand της The Body Shop. Για κάθε ένα (1) ευρώ (€) που δαπανά ο πελάτης, κερδίζει 1 πόντο. Μόλις οι πελάτες συγκεντρώσουν 50 πόντους κερδίζουν 1 δωροεπιταγή αξίας 5€ για την επόμενη αγορά τους. Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται δωρεάν, με 35 πόντους bonus καλωσορίσματος και οι πόντοι από κάθε συναλλαγή προστίθενται αμέσως μετά από κάθε αγορά του πελάτη.

Παράλληλα, τα μέλη κερδίζουν αποκλειστικά προνόμια για το Love Your Body™ Club, 1 δωροεπιταγή αξίας 5€ για τα γενέθλια τους, ειδικές προσφορές, προσκλήσεις για exclusive events, δωρεάν περιποιήσεις και personalized newsletters με όλα τα νέα από τον κόσμο της The Body Shop.

H κάρτα μέλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της The Body Shop στην Ελλάδα καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.thebodyshop.gr και σας επιβραβεύει για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε. Εγγραφείτε κι εσείς σήμερα σε ένα κατάστημα της The Body Shop ή online και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια.