Σήμερα στην εκπομπή Happy Day στον Alpha στρώνουμε πασχαλινό τραπέζι!

Η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου μας παρουσίασε ένα ανοιξιάτικο πασχαλινό τραπέζι με ιδέες από την ΙΚΕΑ.

Ένα τραπέζι με πολύ χρώμα και ιδέες που μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα! Το σημαντικό είναι τα tips και οι δυνατότητες που έχετε να μεταμορφώσετε τα είδη που έχετε στο σπίτι σε κάτι άκρως πασχαλινό και εορταστικό!

pasxalino-trapezi-alpha30

Συνδυάστε διαφορετικά υλικά και δημιουργήστε μια ανοιξιάτικη αλλά άκρως παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Τολμήστε να συνδυάστε  χάρτινα πιάτα και ποτήρια με το πορσελάνινο σερβίτσιο σας.Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Δώστε το προσωπικό σας στιλ και συνδυάστε έντονα χρώματα με αξεσουάρ από την κουζίνα ή ακόμη και τον κήπο σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη κουρτίνα αντί για τραπεζομάντηλο. Στολίστε το τραπέζι σας με φως, με αλυσίδες φωτισμού LED IKEA και δώστε μια διαφορετική νότα στο πασχαλινό σας τραπέζι.

pasxalino-trapezi-alpha10

Ανοίξτε τα ντουλάπια σας και ξαναχρησιμοποιήστε τα είδη κουζίνας που έχετε στο σπίτι σας. Συνδυάστε διαφορετικά πιάτα και ποτήρια που έχετε φυλαγμένα και μεγαλώστε με αυτό τον τρόπο το σερβίτσιο σας! Χρησιμοποιήστε έντονα χρώματα στις χαρτοπετσέτες.  Αλλάξτε χρήση σε πολλά σκεύη. Η ξύλινη σαλατιέρα σας μπορεί να μεταμορφωθεί θαυμάσια σε κασπό για λουλούδια! Συνδυάστε το παλιό με το καινούριο,βάλτε χρώμα και φαντασία και στρώστε το πιο όμορφο και γιορτινό πασχαλινό τραπέζι με στίλ! Το δικό σας!

pasxalino-trapezi-alpha40

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή ΕΔΩ 

Καλό Πάσχα!

Ευχαριστούμε πολύ την ΙΚΕΑ για την παραχώρηση όλων των αξεσουάρ κουζίνας , των  επίπλων και των ειδών διακόσμησης και κήπου!

Βρείτε όλα τα είδη που χρησιμοποιήσαμε στην παρουσίαση του πασχαλινού τραπεζιού  ΕΔΩ

Το φόρεμα της Νατάσσας είναι H&M, παπούτσια Gianna Kazakou