Και το όνομα αυτού…. Bodhi Ransom Green.

Το ζευγάρι , που έχει ήδη τον 15 μηνών Νώε , καλωσόρισε τον δεύτερο γιο τους στις 12 Φεβρουαρίου .
Το ασυνήθιστο παρατσούκλι που έδωσαν στο μωρό, σημαίνει  «ο έχων κατανόηση από τον Βούδα ” σε σχέση με την « φύση των πραγμάτων» κατά τον Βουδισμό . Όταν μεταφραστεί όμως στα Αγγλικά , αυτό μπορεί να σημαίνει απλά «φώτιση» .
Η Megan και ο Brian είναι οι δεύτεροι κατά σειρά celebrity γονείς που μέσα σε λίγες μόνο ημέρες αποκάλυψαν πως θα ονομάσουν το μωρό τους Μπόντι . Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός Teresa Palmer και ο σύζυγός της, Mark Webber ανακοίνωσαν τη γέννηση και το όνομα του πρωτότοκου γιου τους που θα πάρει το όνομα Bodhi Rain Palmer .

Η 27χρονη Μέγκαν έχει υιοθετήσει τον 11χρονο γιο του Brian, Κάσιου ,παιδί που έχει κάνει ο Brian με την πρώην σύντροφό του, Vanessa Marcil .

Τον Νοέμβριο , η ηθοποιός της ταινίας “Transformers” μίλησε στο περιοδικό People  για την οικογένειά της που μεγαλώνει .

“Νομίζω ότι ο Νώε θα γίνει  ένας καταπληκτικός “μεγάλος” αδελφός “, δήλωσε η star .

“Νομίζω ότι έχει μια ιδέα για το γεγονός  οτι το μωρό ήρθε για να μείνει αλλά νομίζω πως δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη 100%…Θα περάσουμε μια περίοδο προσαρμογής!

” Του Νώε του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής “, πρόσθεσε . «Και πιστεύω επίσης ότι είναι ένα πραγματικά ευαίσθητο πλάσμα “

Τόσο η Megan όσο και ο 40χρονος Brian, θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας . Όταν η Megan γέννησε το πρώτο της γιο ,τον Σεπτέμβριο του 2012 , κράτησαν μυστικό το γεγονός  για δύο εβδομάδες .

” Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε ν’ αποκαλούμε τους εαυτούς μας γονείς αυτής της όμορφης ψυχής  και ευχαριστώ στο Θεό που μου επέτρεψε να νιώσω αυτό το είδος της απέραντης , αμόλυντη αγάπη , ” έγραψε η  Megan στο Facebook, ανακοινώνοντας με αυτό το post την γέννηση του μικρού!