Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Με τη συγκινητική συμμετοχή πολλών ανθρώπων που εξέφρασαν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τον Οργανισμό, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, αποτείναμε  όλοι φόρο τιμής και γιορτάσαμε την επέτειο της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού, του Chris, το 1980. Η ευχή αυτή ήταν που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Απριλίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε στην καρδιά της διασκέδασης, στο Allou! Fun Park. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, πέρασαν μία υπέροχη μέρα, μοιράστηκαν τη Δύναμη της Ευχής και είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους ευχές στα Μπλέ Αστέρια Ευχής του Οργανισμού και να τις αναρτήσουν στον Τοίχο των Ευχών.

Ο Easy 97,2 επίσημος υποστηρικτής της εκδήλωσης βρέθηκε για μία ακόμα φορά κοντά στο  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  , μεταδίδοντας ζωντανά στο ραδιόφωνο αλλά και σε ολόκληρο το Allou! Fun Park το μήνυμα του οργανισμού, με εξαιρετικό τρόπο και πολλή αφοσίωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού , που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή φωταγώγηση έκπληξη του πιο ψηλού παιχνιδιού στο Allou! Fun Parkμε τα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όλοι οι παραβρισκόμενοι ξεκίνησαν να μετράνε αντίστροφα με μια φωνή, μέχρι που στο τέλος το Star Flyer ντύθηκε όλο στα μπλε αποκλειστικά και μόνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Την Τρίτη 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ντύθηκε στα Μπλε!

 Η καμπάνια Wear Blue & Share, έδωσε την αφορμή όλος ο κόσμος να τραβήξει μια φωτογραφία, να την ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και τοTwitter και να την κοινοποιήσει με #makeawishgreece και #worldwishday. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όλοι μαζί ενώθηκαν για ένα σκοπό και με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο μοίρασαν Χαρά – Ελπίδα – Δύναμη σε όλα τα παιδιά.

Στη Θεσσαλονίκη, το σύμβολο της πόλης, ο Λευκός Πύργος για δύο ημέρες (28-29 Απριλίου) φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται.

 Επίσης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, την Τρίτη στις 29 Απριλίου, διοργανώθηκε μια συμβολική εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Ο τοίχος των Ευχών «φιλοξένησε» αμέτρητες ευχές ! Στον ίδιο χώρο οι εθελοντές ζωγράφιζαν αστεράκια στα παιδικά προσωπάκια και ενημέρωναν για το Έργο του Οργανισμού.

Οι εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν αφιερωμένες στα παιδιά και τις οικογένειες τους, και αρκετοί μας τίμησαν με την παρουσία τους εκεί!

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα έξι Ευχές παιδιών ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν συνολικά περίπου 300 Ευχές παιδιών.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη του Easy 97,2 και την φιλοξενία του Allou! Fun Park.

Λίγα λόγια για το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

 Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1200 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

 

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα

Τηλ. 210-9637660-1

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, CEO/Γενική Διευθύντρια Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),

Κιν. 6937038414

marketing@makeawish.gr