Γίνε πιο ακαταμάχητη από ποτέ!

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και ως κλασσική bridal-to-be δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένη ακόμα. Κι ενώ έχεις φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια, από τις αιθέριες δαντέλες στις μπομπονιέρες, ως την τελευταία bridal πινελιά στα νύχια σου, κάτι απροσδιόριστο απουσιάζει και δεν μπορείς να βρείς τι είναι.

Οι μέλλουσες νύφες συνήθως εστιάζουν σε όλα όσα πρέπει να γίνουν κατά τις προετοιμασίες του γάμου, αλλά συχνά ξεχνούν ότι η λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει την διαφορά. Και συνήθως η λεπτομέρεια βρίσκεται πάνω τους.

brides-red-lips4

Τα χείλη είναι ένα από τα πιο ερωτικά σημεία του εαυτού σου. Και σίγουρα είναι το αγαπημένο σημείο του συντρόφου σου. Μιλήσαμε με τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο για αυτή την πολύ σημαντική λεπτομέρεια της εμφάνισής σου. Αυτό που αντιληφθήκαμε σύμφωνα με τα λεγόμενα του ειδικού είναι πως πρέπει ν’ αναδείξεις την ιδιαιτερότητα και τη φυσική ομορφιά των χειλιών σου αυξάνοντας τον όγκο όπου και  όσο χρειάζεται.

wedding-lips-2

Τα χείλη μπορούν εύκολα και γρήγορα να μεταμορφωθούν σε σαρκώδη και αισθησιακά, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι τα πείραξες. Εκεί είναι άλλωστε και το μυστικό. Η βελτίωση να είναι αισθητή, αλλά το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό. Η αύξηση του όγκου, αλλά και η διόρθωση του περιγράμματος πραγματοποιείται με υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας, στην παχύρευστη μορφή του. Πρόκειται για ένα συστατικό το οποίο αμέσως μετά την εφαρμογή του δεν είναι αισθητό ούτε στην αφή, ούτε στο φιλί! Παράλληλα με τα πλούσια χείλη, το υαλουρονικό προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στα χείλη κι έτσι η υφή τους είναι λεία και απαλή.

brides-red-lips3

wedding-lips-3

Την ημέρα του γάμου, τα νέα, ζουμερά σου χείλη, θα σου δώσουν ποικίλες επιλογές αναφορικά με το μακιγιάζ για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Με ένα nude gloss τα χείλη και smoky eyes το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντικό και αθώα σέξι. Ενώ με ένα πιο τολμηρό βαθύ κόκκινο θα δημιουργήσεις μία εντυπωσιακή εικόνα . Το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις.

brides-red-lips2

wedding-lips-4

Τα φρέσκα, ζουμερά χείλη σου θα φωτίσουν ολόκληρο το πρόσωπό σου. Μάντεψτε ποιόν θα μαγνητίσουν και ποιος θα ανυπομονεί να σε φιλήσει! Μα ο γαμπρός φυσικά!

wedding-lips-5

Ευχαριστούμε θερμά τον πλαστικό χειρουργό κ. Χρήστο Μεγαπάνο για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υαλουρονικό οξύ μπορείς να επισκεφτείς το site του ιατρείου Regen ή να καλέσεις στο τηλέφωνο 216-700 70 70 και να κλείσεις  ραντεβού για ενημέρωση.