Με τίτλο «ΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ!» η νέα τηλεοπτική καμπάνια από την LEROY MERLIN.
Περήφανοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας στελέχη της εταιρείας!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 – Στον «αέρα» είναι εδώ και μερικές ημέρες η νέα καμπάνια της LEROY MERLIN με τίτλο «ΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ!». Χαρακτηριστικό της καμπάνιας είναι πως οι πρωταγωνιστές, είναι συνεργάτες της εταιρείας από όλα τα καταστήματα του Ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για μία ενέργεια και ένα αποτέλεσμα, που στηρίζεται στις αξίες
της LEROY MERLIN και στην ομαδική εργασία.

Η καμπάνια προτρέπει το κοινό να ζήσει αμέτρητες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι, το βασίλειο της ευτυχίας, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τέτοιες στιγμές. Όπως κάθε τι που κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα του σπιτιού μας, να ομορφύνουμε τον κήπο μας, να καλέσουμε φίλους, να μαγειρέψουμε και να φάμε στο κυριακάτικο τραπέζι.

Σε όλες αυτές τις στιγμές, η LEROY MERLIN είναι πάντα εκεί. Με έμπνευση, ποικιλία, γνώση, υποστήριξη και τις καλύτερες τιμές για να ζεις αμέτρητες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι! Με τη LEROY MERLIN, ΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ!


Ήδη έχει ξεκινήσει η τηλεοπτική προβολή της καμπάνιας, ενώ παράλληλα θα «τρέξει» σε
social media, ραδιόφωνο, αίθουσες σινεμά και σε digital πλατφόρμες. Το πλήρες video είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της εταιρείας, καθώς και στο Facebook, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες εποχιακές προσφορές.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η πλήρης γκάμα προϊόντων στο www.leroymerlin.gr