Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.  Το μυστικό της συνταγής κρύβεται στην προσθήκη μπανάνας! Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και τρίμματα καρύδας από πάνω.Δοκιμάστε το!

Υλικά:

3-4  ώριμες μπανάνες
2 γεμάτες κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
Περίπου μισό πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1/2 φλιτζάνι καρύδια ή αμύγδαλα ωμά και ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας σταφίδες ή άλλο ξηρό φρούτο

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε στο multi τις μπανάνες .Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά για να έχουμε μια βελούδινη κρέμα σοκολάτας.Αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τα μπισκότα σπάζοντας τα με τα χέρια σε ακανόνιστα κομμάτια και τρίμματα. Ανακατεύουμε με το κουτάλι και προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς. Το μείγμα θα πρέπει να είναι αφράτο.Βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα πάνω σε αλουμινόχαρτο και αδειάζουμε πάνω στην λαδόκολλα το μείγμα μας σε σχήμα «κορμού» και τυλίγουμε στερεώνοντας το με το αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 8-10 ώρες, ή καλύτερα για όλο το βράδυ.Κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε!