Ένα κέικ για όσους έχουν αλλεργία στην λακτόζη!!!

από την Κατερίνα Βυλλιώτη

Υλικά
1, 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ. σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
1 κούπα ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική
1 βανίλια
5 κουτ. σούπας λάδι
1 κουτ. γλυκού λευκό ξύδι
1 κούπα νερό

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη σόδα και τη βανίλια. Τα ανακατεύουμε ελαφρά. Το αφήνουμε στην άκρη και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το νερό με το λάδι, το ξύδι και προσθέτουμε σε αυτό το μείγμα μας με το αλεύρι σιγά σιγά και το ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Μόλις το μείγμα μας είναι έτοιμο το βάζουμε στο ταψί μας και ψήνουμε στον φούρνο για 35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω.

Καλή Επιτυχία!

Βρείτε την Κατερίνα στο Ninart Creations