Γιατί το Island είναι συνώνυμο του καλοκαιριού!

“Αθηναϊκή Ριβιέρα”: ονομασία που πρώτο-χρησιμοποιήθηκε  από το Island, τουλάχιστον για τη σύγχρονη εποχή και που αναφέρεται πλέον σε όλα τα έγκυρα έντυπα και διαδικτυακά μέσα παγκοσμίως.

Στο γνωστό σημείο λοιπόν της Αθηναϊκής Ριβιέρας αλλά με καινούργια διάθεση, το Island σκορπάει αισιοδοξία και γίνεται για ακόμα μια φορά το επίκεντρο.

Στην κουζίνα ο βραβευμένος chef  Νίκος Σκλήρας και επιπλέον το φημισμένο sushisection. Μοναδικά cocktails από τους έμπειρους mixologists του Island. Μουσική απογειωτική με έμφαση περισσότερο στο dance.

Τις Τετάρτες οι φημισμένοι Wedding Singers στο καλύτερο dance live party του καλοκαιριού και σε συνδυασμό με τους μοναδικούς djs Lilis Bros.

Τις Πέμπτες διάσημοι djs καλούνται να αναλάβουν το djbooth δίνοντας ένα ξεχωριστό κάθε φορά μουσικό party.

Όλα τα βράδια της εβδομάδας το Island είναι ανοικτό αποτελώντας τον μοναδικό προορισμό για ποιοτική διασκέδαση.

Για όσους όμως θέλουν να απολαύσουν τη μαγεία του Island και την ημέρα, το C-Lounge, το καινούργιο all day hangout place λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι, με πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες του Island.

Το Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι ένας χώρος που μπορεί να συναγωνιστεί τους αντίστοιχους της Νότιας Γαλλίας και Ιταλίας. Ήδη από πέρυσι, τα πρώτα σκάφη δένουν στον κόλπο του Island και οι ξένοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στους χώρους μέσω του floating dock, ανακαλύπτοντας ότι η ευλογημένη πόλη μας έχει απίθανη θάλασσα, αντίστοιχη με αυτή των νησιών μας.

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Αθηνά αποκτούν νέο νόημα λοιπόν.

Το καλοκαίρι είναι Island!