Άνοιξη και είναι ο ιδανικότερος καιρός για ανανέωση!

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Γίνεται όμως εύκολη ανανέωση χωρίς καμία προεργασία; Και βέβαια γίνεται! Όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι η πρώτη που θα κάνω αυτή την όμορφη αλλαγή ανανεώνοντας το μπάνιο μου, απλά & εύκολα!

«Αλλαγή αλλά και αξιοπιστία, design και πολυτέλεια» σκέφτηκα και συνειδητοποίησα αμέσως πως είναι τα κλειδιά για το μπάνιο των ονείρων μου… Κι αφού είπα τις μαγικές αυτές λέξεις ο δρόμος έγινε…. μονόδρομος!!! Που οδήγησε; Μα στην Ideal Standard φυσικά!

Μετά από μια κουραστική ημέρα εξάλλου, το μπάνιο είναι ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση. Στέκεσαι κάτω από το νερό, κλείνεις τα μάτια και αφήνεις την αίσθηση της βροχής να εξαφανίσει το άγχος της ημέρας.

Επισκέφθηκα λοιπόν την έκθεση της Ideal Standard στη Λεωφ. Μεσογείων 265, στο Νέο Ψυχικό.

Η πρώτη αίσθηση που σου δίνεται όταν επισκέπτεσαι το χώρο είναι ευεξία και χαλάρωση. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε; Εδώ μπορείς να βρεις όλα όσα θα σου δώσουν έμπνευση για τον πιο ωραίο και ιδανικό χώρο χαλάρωσης του σπιτιού σου δηλαδή το μπάνιο σου!

 Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως η Ideal Standard είναι ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων μπάνιου, με λύσεις και προϊόντα που παρέχουν έναν τέλειο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, εντυπωσιακής σχεδίασης και μοναδικής εμπειρίας!

Μπορεί να αναζητούσα αρχικά ένα σύστημα ντους για την καινούργια ντουζιέρα μου, όμως αυτός ο χώρος μου έδινε το πράσινο φως για να τον εξερευνήσω!

Από παιδί μου άρεσε –θυμάμαι- να χάνομαι σε μέρη που σου δημιουργούν την ανάγκη για εξερεύνηση και ταξίδι στη φαντασία! Να τρέχω από δωμάτιο σε δωμάτιο και να προσποιούμαι πως βρίσκομαι σε έναν δικό μου κόσμο. Αγαπημένο παιχνίδι νομίζω όλων των παιδιών!

Ένα flash back στα παιδικά χρόνια …και αυτό ήταν! Επί μια ώρα περιηγούμουν στην έκθεση, στο section με τα έπιπλα μπάνιου, στους χώρους με τις μπανιέρες, στα συστήματα ντους… παντού! Σαν μικρό παιδί!

Και αφού «γνώρισα» από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρίας, κατευθύνθηκα στο τμήμα για το οποίο είχα πρωτίστως επισκεφθεί την Ideal Standard. Τα συστήματα ντους! Μία εντελώς απλή αντικατάσταση της μπαταρίας στη μπανιέρα μου, με ένα σύστημα ντους, χωρίς καμία έξτρα προεργασία!

Διάλεξα το αγαπημένο μου.. το σύστημα Idealrain! Και μάλιστα τα νέα συστήματα ….  Idealrain Evo & Evo Jet!

Η σειρά βασίζεται στο συνδυασμό τηλεφώνων ντους με μια ποικιλία συρόμενων βεργών, κεφαλών και συστημάτων ντους, με σκοπό να μπορεί ο κάθε ένας να δημιουργήσει αυτό ακριβώς που θέλει!

Αυτό που με κάνει να αγαπώ αυτή τη σειρά είναι το κομψό design (γιατί όπως μπορείς να αντιληφθείς έχω ένα θέμα με την αισθητική!) το οποίο είναι ιδανικό για κάθε γούστο! Ανακάλυψα όμως με μεγάλη μου χαρά, ότι είναι και ένα οικολογικό προϊόν, που σέβεται τον πλανήτη μας και βοηθά στην εξοικονόμηση! Όλα τα τηλέφωνα ντους Idealrain είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο φίλτρο ρύθμισης ροής παροχής 8 λίτρων/λεπτό, ο οποίος μειώνει την κατανάλωση του νερού από 18,5 λίτρα/λεπτό σε μόλις 8 λίτρα/λεπτό! Τέλειο;

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι επιλογές που σου παρέχει ένα προϊόν –στην προκειμένη περίπτωση ένα σύστημα ντους- και με χαρά, ανακάλυψα πως με τα προϊόντα ντους της σειράς Idealrain  μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και αναζωογόνησης και να αφεθείς στο στυλ ντους που ταιριάζει στη διάθεσή σου!

Μπορεί να είναι ένα ζεστό ντους που διαρκεί, για βαθιά χαλάρωση, ή ένα ελαφρύτερο ντους βροχής που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου. Ενώ αν επιλέξεις την πιο δυνατή ροή του νερού, βοηθάς και αναζωογονείς τους κουρασμένους σου μύες, απολαμβάνοντας έτσι, ένα τονωτικό μασάζ. Επιλέγεις λοιπόν με μία μόνο κίνηση τη λειτουργία που επιθυμείς με τον εργονομικά σχεδιασμένο ρυθμιστή ροής νερού… και απλώς απολαμβάνεις!

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Ideal Standard -χαμογελαστοί και πάντα ευδιάθετοι (πολύ σημαντικό για την εξυπηρέτηση του πελάτη)- μου κάλυψαν κάθε απορία που είχα!  Όλα τα προϊόντα της σειράς Idealrain έχουν σχεδιαστεί για να σου προσφέρουν μέγιστη απόλαυση στο ντους. Τα ακροφύσια εκτόξευσης νερού καλύπτουν όλη την επιφάνεια των κεφαλών ντους με αποτέλεσμα να έχεις την απόλυτη αίσθηση βροχής μέσα στο μπάνιο σου!!! Αυτό κι αν είναι υπέροχο!

Η σειρά Idealrain διαθέτει 2 σχεδιαστικές προσεγγίσεις για να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει: προτιμάς τις απαλές καμπύλες ή τον τετράγωνο ρομβοειδή σχεδιασμό; Ότι και αν σου ταιριάζει, το σίγουρο είναι ότι τα επίπεδα τηλέφωνα ντους της σειράς θα δώσουν αέρα κομψότητας στο μπάνιο σου.

Και το σημαντικότερο; Όλα τα εξαρτήματα των συστημάτων ντους έχουν την εγγύηση της Ideal Standard !

Τελικά τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από την εμπειρία μιας “καλοκαιρινής μπόρας” στο μπάνιο σου!!!

Εγώ όπως καταλαβαίνεις έκανα την επιλογή μου… Εσύ;

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ideal Standard μπες στο

   www.idealstandard.gr