Εννέα μήνες μετά τον ερχομό του, ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη, βάφτισαν στον γιο τους την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι. Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του και πατέρα της Έλενας, Παναγιώτη, και νονοί ήταν οι δύο καλές φίλες του ηθοποιού και συνάδελφοι του, η Στεφανία Γουλιώτη και η Άλκηστις Πουλοπούλου.

Σύμφωνα με το Hello, στο μυστήριο, που αδιαμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση ο μικρός, βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα και των δύο γονιών, οι οποίοι με χαμόγελα και ευχές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Το concept της βάφτισης επιμελήθηκε εξολοκλήρου η μαμά του Παναγιώτη, και είχε θέμα ναυτικό, επηρεασμένο από το επίθετο του μπαμπά! Ο μικρός ήταν χαμογελαστός με όλους τους καλεσμένους του, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς του, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι συγκινησιακά.

Ανάμεσα στους συναδέλφους που τίμησαν την οικογένεια Ψαρρά ήταν η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της, Θανάση Δόση, και την κόρη τους, η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, η Λένα Παπαληγούρα, ο Χρήστος Λούλης και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού:

vaptisi-giou-psarra-1

vaptisi-giou-psarra-2

vaptisi-giou-psarra-3

vaptisi-giou-psarra-4

Πηγή: www.peoplegreece.com