Ο πρίγκιπας William και η Kate ενώ έχουν χαρακτηριστεί σύγχρονοι και μοντέρνοι γονείς παρόλα αυτά στη βάπτιση της κόρης τους Charlotte  ακολούθησαν  την παράδοση.

vaftisi-prigipissas-sarlot3

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge γιόρτασαν  το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός με πινελιές από το παρελθόν, από το φόρεμα της Charlotte μέχρι το καρότσι της.

vaftisi-prigipissas-sarlot5

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Charlotte ήταν ντυμένη με τον ίδιο βάπτιστικό φόρεμα που είχε φορεθεί  από προηγούμενα βασιλικά μωρά πριν από αυτήν, συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου αδελφού Prince George. Η όμορφη δαντέλα που χρησιμοποιήθηκε ,στη πραγματικότητα είναι ένα αντίγραφο από αυτή που είχαν φορέσει  τα παιδιά της Βασίλισσας Victoria,γιατί η αρχική ήταν πολύ ευθραυστη για να χρησιμοποιηθεί πάλι.

vaftisi-prigipissas-sarlot2

Η Charlotte, 2 μηνών πλέον, ήταν σαν αγγελάκι με το όμορφο φόρεμά της.

Αλλά δεν ήταν μόνο η Charlotte που συγκίνησε τους  βασιλικούς οπαδούς και τους θεατές που περίμεναν έξω από την εκκλησία St Mary Magdalene στο Sandringham –αλλά επίσης και το γεγονός ότι στον  στον ίδιο χώρο το 1961 είχε βαπτιστεί η αείμνηστη μητέρα του πρίγκιπα William ,η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

vaftisi-prigipissas-sarlot6

Ο πρίγκιπας George, ο οποίος έχει γίνει στα πρώτα του 2 χρόνια φτυστός ο πατέρας του, φόρεσε  μια στολή που  φόρεσε το 1984 o πρίγκιπας William όταν συνάντησε τον νεογέννητο πρίγκιπα Χάρι στο νοσοκομείο για πρώτη φορά.

vaftisi-prigipissas-sarlot4

Μετά από 30 χρόνια , ο George, ο οποίος ήταν ντυμένος με Rachel Riley κόκκινο σορτς και ένα λευκό πουκάμισο, έμοιαζε εντυπωσιακά με τον πατέρα του σε  παρόμοια ηλικία. Το μικρό αγόρι κρατούσε από το χέρι τον μπαμπά του καθώς μπήκαν  μέσα στην εκκλησία.

Εν τω μεταξύ,η Ισπανίδα νταντά   Maria Teresa Turrion Borrallo ήταν ντυμένη  με τη παραδοσιακή στολή της από το Norland College, το διάσημο σχολείο εκπαίδευσης από το οποίο αποφοίτησε.

vaftisi-prigipissas-sarlot8

Ο πρίγκιπας  William και η Kate χρησιμοποίησαν  το Vintage Millson καροτσάκι για να μεταφέρουν το μωρό για την βάπτιση.

Η τελετή έγινε  από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury,τον σεβασμιότατο Justin Welby, ο οποίος είχε βαπτίσει και τον πρίγκιπα George το 2013.

Η Charlotte βαφτίστηκε με το  παραδοσιακό ασημένιο στέμμα, το οποίο είναι  17 ίντσες υψηλό

Μετά την τελετή, η τετραμελής οικογένεια μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους επέστρεψαν στο σπίτι της  Βασίλισσας του Sandringham , όπου συνεχίστηκαν οι εορτασμοί.

vaftisi-prigipissas-sarlot7

Ακριβώς όπως και στην βάπτιση του George, οι επισκέπτες απόλαυσαν  μία  η οποία δημιουργήθηκε από την blogger Fiona Cairns.