Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό το τρικ που θα δώσει ένα πιο κοριτσίστικο στιλ στο δωμάτιο της κόρης σου;
Σου έχω την τέλεια ιδέα!!! Πειραματίσου με τα χρώματα και τα σχεδία! Όσο για τα υλικά; Μη σκας! Θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα στη Leroy Merlin φυσικά!

Άλλαξε διάθεση ΤΩΡΑ!

Για αρχή θα πρέπει να προμηθευτείς από το τμήμα χρωμάτων αυτή την μπλε χαρτοταινία που θα σε βοηθήσει να τραβήξεις σωστά και χωρίς ατέλειες τις γραμμές που θέλεις στον τοίχο!

Επόμενο βήμα …η επιλογή χρωμάτων!

Δοκίμασε να “παίξεις” με 2χρωμιες ή και 3χρωμιες στους τοίχους, δίνοντας έμφαση στα σχέδια, τις γραμμές και τα μοτίβα. Εγώ για το δωμάτιο των κοριτσιών μου επέλεξα pastel αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του μοβ! Η διχρωμία κυριάρχησε σε 2 τοίχους ενώ μονόχρωμο έκανα έναν τρίτο τοίχο του δωματίου!

Αφού ξεκινήσεις με το βάψιμο του ενός χρώματος στον μισό τοίχο, θα πρέπει να αφήσεις κάποιες ώρες να τραβήξει το χρώμα προκειμένου να ξαναβάλεις την μπλε χαρτοταινία και να βάψεις τον άλλο μισό!

Για να γίνει ακόμα πιο fun ο τοίχος, χρησιμοποίησε χρυσούς αυτοκόλλητους κύκλους που είναι super trend αυτό τον καιρό!!! Αυτά που επέλεξα εγώ θα τα βρεις στο τμήμα της διακόσμησης της Leroy Melrin. Εκεί θα βρεις κι άλλα σχέδια σε αυτοκόλλητα που θα σ ενθουσιάσουν!

Στόλισε τον τοίχο με pon pon ή χάρτινα φαναράκια -που είναι πολύ in fashion και δίνουν ρομαντικό στιλ στο χώρο- ενώ μην ξεχάσεις να στολίσεις τους τοίχους με customade καδράκια και κορνιζούλες με το όνομα ή τις ζωγραφιές της κόρης σου!

Καλή επιτυχία!!!