Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.

Ο γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη του λαμπερούς καλεσμένους. Υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη -που είναι οι μεγάλες αγάπες του γαμπρού- εισήλθαν στο χώρο για να βρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο με κουμπάρους το ζεύγος Βαρδινογιάννη.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Νωρίτερα το ζευγάρι μοιράστηκε με τους Instagram φίλους του προσωπικές φωτογραφίες:

Η Κάτια, με εντυπωσιακό νυφικό με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο ετοιμάστηκε συνοδεία τεσσάρων κοριτσιών ντυμένων στα λευκά, τα οποία έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο, ενώ ο πατέρας της, Νίκος, την παρέδωσε στον γαμπρό. Όταν το μυστήριο ολοκληρώθηκε, ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Το κοστούμι του Σάκη επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ντύνει αποκλειστικά τον Σάκη σε όλες του τις εμφανίσεις!

Σύμβολο του γάμου ήταν μια καρδιά με γραμμένα εσωτερικά τα μονογράμματα του ζευγαριού.

Σε κάθε τραπέζι υπήρχε μια υπέροχη λευκή σύνθεση στο τραπέζι που επιμελήθηκε το Drizos Flowers ενώ τα καρτελάκια για την αρίθμηση των τραπεζιών είχαν τίτλους από  τραγούδια του Σάκη.

Την εντυπωσιακή πενταώροφη τούρτα επιμελήθηκαν τα ζαχαροπλαστεία Παπασπύρου και συγκεκριμένα ο  χαρισματικός pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου. Μια τούρτα που ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο γεύσης όσο και εμφάνισης.

Η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν ένα εκπληκτικό αρωματικό κερί από την εταιρία Waks.

Το Catering ήταν από το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Πολλοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού που βρέθηκαν στο γάμο της χρονιάς. Όλοι τους χαρούμενοι και χαμογελαστοί ανέβασαν συνεχώς φωτογραφίες στα social media αποδεικνύοντας περίτρανα πως αυτός ο γάμος ήταν σαν παραμύθι!

Σάκη και Κάτια να ζήσετε ευτυχισμένοι!