Διεύθυνση: Λ. Τατοΐου 127, Κηφισιά
Τηλ.: 210-6833366
Fax: 210-6837751
Site: www.studio7.gr
Facebook: facebook.com/pages/Studio-7-Florescence

Το Studiο 7 είναι μια επιχείρηση με συνεχή και συνεπή διαδρομή για περισσότερο από είκοσι χρόνια στο χώρο των λουλουδιών και της διακόσμησης. H πολύχρονη εμπειρία και οι φρέσκιες ιδέες μας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του event σας. Από την αποστολή μιας απλής ανθοδέσμης ή τη δημιουργία πρωτότυπων δώρων με βάση το λουλούδι μέχρι τη διακόσμηση μιας γαμήλιας τελετής & δεξίωσης και εταιρικών εκδηλώσεων, το Studio 7 είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί και στις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Το δημιουργικό τμήμα μας απαρτίζεται από άριστους τεχνίτες, με μακρόχρονη πορεία στον χώρο, που υλοποιούν την εικόνα που εσείς επιθυμείτε. Μια επίσκεψη στους χώρους μας είναι αρκετή για να σας πείσει για τον επαγγελματισμό μας, την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και πάνω απ’όλα, τη διάθεσή μας να σας γνωρίσουμε!

Δημιουργικό τμήμα

Εξειδικευμένοι συνεργάτες με ιδιαίτερες γνώσεις και με καθημερινή παρακολούθηση των νέων δεδομένων που αφορούν στην διακοσμητική κάλυψη κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μπορούν να καλύψουν απόλυτα κάθε απορία σας σχετικά με τον διάκοσμο της εκδήλωσής σας.

Τεχνικό τμήμα

Άριστοι τεχνίτες – δημιουργοί με μακρόχρονη πορεία στον χώρο υλοποιούν την εικόνα, που εσείς επιθυμείτε ή την εικόνα που εμείς με βάση τα δεδομένα σας προτείνουμε.

Τμήμα επικοινωνίας

Συνεργάτες με πολύ καλή γνώση στην επικοινωνία και στο αντικείμενο μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε τις απορίες σας τηλεφωνικά και να σας κατευθύνουν στην αγορά σας.

Τμήμα κίνησης

Τα αυτοκίνητα μας κινούνται 14 ώρες την ημέρα στο λεκανοπέδιο εξυπηρετώντας τις ανάγκες των 500 συνεργαζομένων επιχειρήσεων.

Τομείς δραστηριοποίησης

Σε επαφή με τον πελάτη – ολοκλήρωση του concept – στήσιμο των προϊόντων, service και τεχνική επιμέλεια, υποστηρίζουμε τελετές γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεις, εορταστικούς στολισμούς σπιτιών, επιχειρηματικά δώρα, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων, press-meetings, διακοσμήσεις υπαίθριων και στεγασμένων χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και γραφείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: