Διεύθυνση: Φιλίππου 1, Κερατσίνι
Τηλ: 210.4325718, 210.4326691 – Φαξ: 210 4325779
Website: www.chalakatevaki.gr
E-mail: info@chalakatevaki.gr
Υπεύθυνη: Άννα Χαλακατεβάκη

Η Εταιρία “la Joie” Άννα Χαλακατεβάκη δραστηριοποιείται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο σχεδιασμό κατασκευή και πώληση βαπτιστικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν τόσο για την ανώτερη ποιότητα όσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει μοναδικές δημιουργίες σχεδιασμένες με ευαισθησία και φινέτσα για την πιο γλυκιά στιγμή του παιδιού σας. Τσάντες,βαλίτσες,λαμπάδες,λαδόπανα,λαδοσετ,μαρτυρικά,μπομπονιέρες όλα φτιαγμένα με πρωτοτυπία στην σχεδίαση και την δημιουργία από ανθρώπους με γούστο που τα επιμελούνται.

Η Εταιρία “la Joie” Άννα Χαλακατεβάκη με χαρακτήρα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό συνεχίζει και φέτος να σας προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας μέσα από μια τεράστια ποικιλία υλικών και σε μια ευρεία γκάμα τιμών.

Η Εταιρία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη έκθεση Γάμου και Βάπτισης στην Ελλάδα (Bride Line) που απευθύνεται μόνο σε εμπόρους με ένα πολλά υποσχόμενο περίπτερο. Με την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους πελάτες μας γίναμε συνεργάτες μεγάλων εταιριών όπως Guy Laroche, Prenatal, Alouette, Bambineria κλπ που μας εμπιστεύτηκαν γνωρίζοντας ότι τα πράγματα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα από εξαίρετα υλικά.

Τα προϊόντα “La Joie” θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

….
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: