Διεύθυνση: κατόπιν ραντεβού
Τηλ: 6932 298183
Website: www.kudosesp.gr
Facebook: www.facebook.com/KudosESP
Twitter: www.twitter.com/KudosESP
Instagram: www.instagram.com/kudosesp
Υπεύθυνος: Ρενάτα Λοϊζου

 

Χρειάζεστε βοήθεια στο να το βρείτε το «ύφος» που θέλετε να έχει η εκδήλωσή σας;
Mήπως έχετε καταλήξει στο πως θα την θέλατε και απλά χρειάζεστε βοήθεια να το κάνετε πραγματικότητα;
Μπορεί να είναι ένα θέμα, μια λέξη, μια εικόνα, ένα χρώμα, το οτιδήποτε… και η Kudos Event Styling Preludes είναι εδώ για να σας βοηθήσει να του δώσετε ζωή και υπόσταση!

Η εταιρεία μας παρέχει κάθε είδους υψηλής αισθητικής διακόσμηση. Είτε σχεδιάζετε την βάπτιση του παιδιού σας, τα πρώτα γενέθλια του, ένα γάμο, ή οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση, είμαστε στην διάθεσή σας.

«Κλειδί» για εμάς η προσωπική γνωριμία και συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να μάθουμε για σας, το είδος της εκδήλωσης που θα θέλατε … και εξίσου σημαντικό, τι δεν θα θέλατε.

Θυμηθείτε: δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αλησμόνητη εκδήλωση απολύτως και εντελώς… «δική» σας.
Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μας και μετατρέψτε τη φαντασία σε πραγματικότητα!

Είμαστε κοντά σας με πρωτότυπες προτάσεις, οικονομικές λύσεις, έξυπνες ιδέες και αγχολυτική διάθεση! Αναλαμβάνουμε την εκδήλωση σας, απο το προσκλητήριο & την μπομπονιέρα, την διακόσμηση, τον τρόπο και τον χώρο που θα επιλέξετε να γιορτάσετε, την διοργάνωση, την υποδοχή των καλεσμένων σας .. μέχρι την πρώτη σας επέτειο ή τα πρώτα του γενέθλια. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε αυτη την ξεχωριστή ημέρα! Για όλα τα υπόλοιπα είμαστε εμείς εδώ…

Υπηρεσίες:

– Σχεδιασμός, οργάνωση, χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμός εκδήλωσης (Birthday Parties-Baby Showers-Christenings-Corporate Events-Engagement – Parties-Αnniversaries-Bachelor and Bachelorette Parties-Weddings)

– Εύρεση χώρου και παροχών (catering, bar catering, οπτικοακουστική υποστήριξη κλπ)

– Γραφιστική επιμέλεια και παραγωγή πρόσκλησης και μπομπονιέρας.

– Διακοσμητικός σχεδιασμός και επιμέλεια.

– Επίβλεψη και συντονισμός εκδήλωσης.

– Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις και εκτός Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: