Διεύθυνση: Λεωφόρος Βεργώτη 10 & Δελαπόρτα Γεωργίου- Αργοστόλι, Κεφαλλονιά, 28100
Τηλ.: 2671020120,2671085340
Κιν.: 6974767774
Φαξ: 2671020120
Site: www.kouloumpis.com.gr
Facebook: facebook.com/kouloumpistravel
Υπεύθυνη: Σέβη Βαλλιανάτου

Kouloumpis travel

Γραφείο γενικού τουρισμού Αργοστόλι

Το γραφείο Γενικού Τουρισμού << KOULOUMPIS TRAVEL >> με το Ειδικό Σήμα του ΕΟΤ , που βρίσκεται στη Λεωφόρος Βεργωτή 10 (δίπλα στον ΟΤΕ), 28100 στο Αργοστόλι, διαθέτει στόλο με πούλμαν τελευταίας τεχνολογία που παρέχουν όλα τις ανέσεις στον επιβάτη.

Κύριος στόχος είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα ιδιόκτητα πούλμαν μας με μοναδικές ιδέες και νέους προορισμούς, να τηρούμε την υπόσχεσή μας, να προσφέρουμε το καλύτερο και να εξασφαλίζουμε τον υψηλό βαθμό ποιότητας σε όλες μας τις μεταφορές εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές.

Θεωρούμε χρέος μας να φροντίζουμε εμείς και οι συνεργάτες μας ώστε κάθε μεταφορά σας να είναι με άνεση, πολυτέλεια, συνέπεια και ασφάλεια.

Η καλή συνεργασία μας με άριστα ξενοδοχεία, όλες τις ακτοπλοϊκές και όλες τις αεροπορικές εταιρείες μας επιφέρει και καλές τιμές για να έχουμε μια καλή τιμή για την κάθε εκδρομή εντός και εκτός Ελλάδος.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει ταξίδια για όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

– Εκμισθώσεις λεωφορείων
– Σχολικές εκδρομές
– Εκδρομές ΚΑΠΗ
– Έκδοση εισιτηρίων

Στο γραφείο μας μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από όλα τα λιμάνια της Κεφαλονιάς, με όλες τις εταιρείες:
KEFALONIAN LINES, IONIAN FERRIES, IONION P για: ΠΟΡΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ, ΣΑΜΗ – ΑΣΤΑΚΟ, ΣΑΜΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΠΕΣΑΔΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Επίσης είμαστε συνδεδεμένοι με το σύστημα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων forth crs με μοναδικό σκοπό την άμεση και αποδοτικότερη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ταξιδιωτών- πελατών μας.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: