Τηλ.: 210 2899 999
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα- Παρασκευή: 09:00-21:00
Σαββάτο: 09:00-20:00
Site: www.kotsovolos.gr
Facebook: facebook.com/Kotsovolos

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημά της. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζομένους σε 14 χώρες.

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 96 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.kotsovolos.gr.

H ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών μέσω της ολοκληρωμένης μάρκας υπηρεσιών Support 360° όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών, η επισκευή και η συντήρηση, η παράδοση και η εγκατάσταση, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες που αφορούν προϊόντα τεχνολογίας, όπως η ανάκτηση δεδομένων, η εγκατάσταση λογισμικού, ο έλεγχος καλής λειτουργίας κλπ ,. Το πλήθος των υπηρεσιών του Support 360° δίνει λύσεις για κάθε απαίτηση των καταναλωτών ακόμα και αν δεν έχουν αγοράσει το προϊόν τους από την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προκειμένου να γίνει η ζωή τους πιο εύκολη.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη πολλαπλών καναλιών πώλησης, όπως τα καταστήματα Franchise και οι δραστηριότητες πώλησης σε εταιρικούς πελάτες (B2B).

Διαρκής προστασία

Υποστήριξη Συσκευών Ψηφιακής Τεχνολογίας

Συντήρηση & Επισκευή Συσκευών

Παράδοση & Εγκατάσταση Συσκευών

Λίστα γάμου

Collect @ Store

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: