Διεύθυνση: 27ο χλμ. Λ. Αθηνών – Σουνίου, 16672 Βάρκιζα
Τηλ: 2108925000 – Fax: 2108925050
Website: www.islandartandtaste.gr
E-mail: sales@panasgroup.gr

Οι εντυπωσιακοί χώροι του ISLAND μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση.

Το Gallery, χωρητικότητας 500 καθιστών ατόμων, κλιμακώνεται σε επίπεδα, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, έχει μοναδική θέα στη θάλασσα και ένα πανέμορφο εκκλησάκι σκαρφαλωμένο στο βράχο.

Το Residence, χωρητικότητας 1200 καθιστών ατόμων, είναι ένας επιβλητικός κήπος γεμάτος πολύχρονες ελιές και αλμυρίκια, με φυσικό όριο τη θάλασσα. Ένας χώρος που η μεσογειακή αρχιτεκτονική και η αφαιρετική διάθεση των στοιχείων συνδυάζεται απόλυτα με τη φυσικότητα του τοπίου.

Το Prive, χωρητικότητας 150 καθιστών ατόμων, είναι ένας χώρος ξεχωριστός, ιδανικός για corporate dinners και δίνει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να έχουν άμεση επαφή με το club. Το σύγχρονο ύφος ισορροπεί άψογα με τη μεσογειακή αύρα των υπόλοιπων στοιχείων, ενώ η μεγάλη βεράντα με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα κάνει το «σκηνικό» ακόμα πιο μαγευτικό.

Το Private House, ένας εντυπωσιακός χώρος με πολυτελή μεσογειακά στοιχεία στην διακόσμηση , σχεδιασμένα με σύγχρονο design. Ιδανικό μέρος για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις, executives lunches ή dinners αλλά και με ένα lounge πλήρες εξοπλισμένο με τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα για ένα συνέδριο ή executive meeting. Η χωρητικότητά του για καθιστή δεξίωση φθάνει τα 400 άτομα.

Το C-Lounge χωρητικότητας 140 καθιστών ατόμων , είναι ο ιδανικός χώρος για ξεχωριστά events με χαλαρή διάθεση. Εδώ υπάρχει δυνατότητα για καλοκαιρινά αλλά και χειμωνιάτικα parties.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: