Διεύθυνση: 1ο χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου , Παιανία 19002
Τηλ: (+30) 210 66 40 949 – (+30) 693 696 1918
Website: www.gtouch.gr
Facebook: facebook.com/GTouchCateringSpecialists
E-mail: info@gtouch.gr


GTouch

 

Η εταιρία G Touch δραστηριοποιείται στο χώρο της γεύσης και της εστίασης από το 2004 και στεγάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Παιανία.

Χαρακτηρίζεται  από κορυφαία τεχνογνωσία, υψηλή αισθητική, πολυετή εμπειρία του προσωπικού της και κυρίως από  συνεχή προσπάθεια για την ποιότητα και την τελειότητα.  Οργανώνουμε καθημερινά, και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, εκδηλώσεις στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτουμε από οίκους του εξωτερικού, η καλαίσθητη διακόσμηση των τραπεζιών και του χώρου γενικότερα, οι ξεχωριστές γεύσεις των εδεσμάτων μας καθώς και το φιλικό ανθρώπινο δυναμικό, σφραγίζουν το άριστο αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Στην G-Τouch η δική σας επιθυμία για γιορτή, γίνεται δική μας διάθεση για δημιουργία

Θα είναι χαρά μου να μπορέσουμε να συνεργασθούμε στο άμεσο μέλλον.

Εκδηλώσεις

Exceptional Taylor Made Events

Η GTouch με την πολύτιμη εμπειρία της στο χώρο των εκδηλώσεων, είναι σε θέση να οργανώσει για σας ένα μαγευτικό δείπνο στο σπίτι, έναν ονειρεμένο γάμο, την επέτειο σας, μία βάπτιση και οποιαδήποτε γιορτή μικρή ή μεγάλη, μέχρι τις δεξιώσεις συναντήσεων κορυφής σε ευρωπαϊκό ή και διεθνές επίπεδο.

Υλοποιούμε το όνειρό σας και την επιθυμία σας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας εντός και εκτός Αθηνών και αναλαμβάνοντας κάθε είδους εκδήλωση.Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: