Διεύθυνση: Οδός Πεντέλης 114, Μαρούσι

210 8105300 (απογευματινές ώρες)
6977413458 (πρωινές ώρες)
Fax: 210 8105040

Site:www.funmily.gr
Facebook: facebook.com/funmily
Yπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σιμιτσή

Εκτιμώντας βαθύτατα τους δεσμούς οικογένειας στη χώρα μας καθώς και τις ιδιαίτερες σχέσεις παιδιού και γονέων δημιουργήσαμε έναν πολυχώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας που ικανοποιεί τις ανάγκες των γονιών και αξιοποιεί τις δεξιότητες των μικρών μας φίλων, αναπτύσσοντας ένα εκπαιδευτικό και συνάμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Το FUNMILY στεγάζεται σε μια υπέροχη μονοκατοικία με κήπο και μεγάλες αίθουσες εξοπλισμένες με δημιουργικό υλικό για όλες τς ηλικίες.

Το Funmily εδώ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ χρόνια, διοργανώνει συνεχώς εκδηλώσεις παιδικές (γενέθλια, γιορτή, βάφτιση) αλλά και ενηλίκων (αποκριάτικα, ρεβεγιόν, εταιρικές εκδηλώσεις). Κάθε εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς και προσπαθούμε να την προσαρμόσουμε, πάντα, στις προσδοκίες των οικογενειών.

Η ασφάλεια προηγείται της διασκέδασης!

Κι αυτό θα το διαπιστώσετε μόλις μπείτε στον χώρο του Funmily, αφού ο πρώτος που θα συναντήσετε στην πόρτα θα είναι ο υπάλληλος για την ασφάλεια του χώρου, ο οποίος ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τον χώρο μας. Στην συνέχεια θα διαπιστώσετε πως κάθε λειτουργία γίνεται με πρωταρχικό γνώμονα τη σωματική και ψυχική ασφάλεια των παιδιών σας, αλλά και τη δική σας.

Ασφάλεια, άρτια εκπαιδευμένο – μόνιμο προσωπικό, συνεχόμενη επιμέλεια σε σχέση με την παρεχόμενη ποιότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες και εδέσματα που παρέχονται στο FUNMILY, είναι για εμάς ο καθημερινός πρωταρχικός μας στόχος μας.

παιδότοπος
party παιδικά
βαφτίσεις
bistrot-café

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας: