Πάντα άξια να είναι η παρουσιάστρια. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της, φαίνεται πως πέρασε χτες η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έγινε νονά της μικρής Νάντιας.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island σε στενό κύκλο. Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε στο μυστήριο μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία.

Η νεοφώτιστη είναι κόρη της Ιωάννας Παγώνη, συζύγου του Μιλτιάδη Παγώνη, εμπορικού διευθυντή ου JIP Group, όπου ανήκει και το site της Τατιάνας. Μάλιστα πριν περίπου 20 μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου και η κ. Παγώνη, είχαν επισκεφθεί τα μαγαζιά, για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ από εκείνη τους την εμφάνιση, η παρουσιάστρια όντως εμπιστεύθηκε την Σίλια Κριθαριώτη για το look της βαφτιστήρας της. Η μικρή φόρεσε ρούχα από την παιδική σειρά της σχεδιάστριας, 5226 Princess, με συνέπεια να μοιάζει με πραγματική πριγκίπισσα.

tatiana-nona-2

Δείτε στην συνέχεια τις φωτογραφίες, που ανέβασε η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μόλις βάπτισα το πιο γλυκό και ήσυχο πλασματάκι του κόσμου», έγραψε σχετικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

tatiana-nona-3

Πηγή: www.peoplegreece.com