Ένα πρωτότυπο diy θέμα βάπτισης που θα λατρέψετε!

από την Έλενα Μανάκου

Κουκουβάγιες γλαστράκια κήπου  + σπρέι για μεταλλικά αντικείμενα +ξύλα για το τζάκι + καμβάδες διαφόρων διαστάσεων + καβαλέτα διαφόρων διαστάσεων + χρώμα ζωγραφικής  ακρυλικό σε σωληνάριο + πινέλα + stencil με κουκουβάγιες + κορδέλα φυσική λινάτσα + παιδικά πόμολα + ραφάκια λάκας χρωματιστά = Μια τέλεια DIYδιακόσμηση χειμωνιάτικης βάπτισης !

Η σοφία που αντιπροσωπεύει σε συνδυασμό με μια όμορφη φατσούλα καθιστούν την κουκουβάγια ένα πολύ δημοφιλές θέμα βάπτισης και για κοριτσάκια αλλά και για αγοράκια! Για να πετύχετε λοιπόν και εσείς την παραπάνω μαθηματική εξίσωση δεν θέλει πτυχίο αλλά μια επίσκεψη στο Leroy Merlin.

Και αφού έχετε προμηθευτεί όλα τα παραπάνω απίθανα πράγματα το μόνο ουσιαστικά που έχετε να προετοιμάσετε είναι να ζωγραφίσετε με το πιο εύκολο stencil  τοίχου  τα καμβαδάκια! Οι οδηγίες άπλες :

Τοποθετήστε το stencil επάνω στο σημείο του καμβά που θέλετε και περάστε με χρώμα προσέχοντας απλά να μην «λερώσετε « ! αφαιρέστε προσεκτικά το stencil και επαναλάβετε και σε άλλα σημεία! Δημιουργήστε μοτίβα η ένα δικό σας συνδυασμό με τις όμορφες κουκουβάγιες χωρίς άγχος και κούραση!

Το σετάρισμα μετά τον διακοσμητικών σας είναι μια προσωπική σας υπόθεση ,όλα κουμπώνουν μεταξύ τους και προσπαθήστε να μην τα διασκορπίσετε στο χώρο αλλά να τα τοποθετήσετε σε «θεματικές γωνιές»!!!

Η βάπτιση σας θα ζεστάνει τους καλεσμένους σας τόσο με το θέμα αλλά και με τα φυσικά αλλά απλά υλικά που χρησιμοποιήσατε για την δική σας Diy διακόσμησης!

Καλή επιτυχία!

Κουτί Βάπτισης Elena Manakou