Όλα γίνονται πιο ξεχωριστά όταν είναι δημιουργημένα με αγάπη!!!

από την Έλενα Μανάκου

powered by

Μερικές φορές ακόμα και τα πιο απίθανα μπορούν τελικά μπορούν να κατασκευαστούν αρκεί να υπάρχει φαντασία σε συνδυασμό με τη λογική!

Αν και έχουν προηγηθεί πολλοί πριν από εμένα στο ‘κτίσιμο’ βλέπε Lego ή Play Mobil αποφάσισα να απευθυνθώ στο LeroyMerlin για πολύ ΕΝΗΛΙΚΕΣ κατασκευές!

Σας μπέρδεψε η εισαγωγή; Φαντάζομαι τόσο όσο μπερδεύτηκα και εγώ για να σκεφτώ πως μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε τρισδιάστατα γράμματα ‘Mr. & Mrs.’ ή οποιοδήποτε άλλο Quotes ή  Tags θέλουμε για το γάμο μας!

Και επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο προμηθεύτηκα καβίλιες διαφόρων διαστάσεων, θερμόκολλα και πιστόλι θερμόκολλας, vintage υφάσματα, χρώμα, πινέλο, φωτοτυπία του Mr. & Mrs. στην πραγματική διάσταση που θέλω να το κατασκευάσω και ξεκίνησα την πιο χρονοβόρα και διασκεδαστική κατασκευή μου ever!!!!!!!

Αφού έκοψα όλες τις καβίλιες όλων των διαστάσεων στα 5 εκατοστά ακριβώς ξεκίνησα να τοποθετώ επάνω στη φωτοτυπία σιγά σιγά καλύπτοντας το γράμμα τα μικρά πια ξυλάκια κολλώντας τα μεταξύ τους και καταλήγοντας μετά από πάρα πολύ ώρα να έχω ετοιμάσει το Mr. & Mrs. ή όποιο άλλο Quotes θέλω. Σηκώστε την κατασκευή σας όρθια καιVouala!

Και τώρα μπορείτε να την διακοσμήσετε είτε κολλώντας ύφασμα, είτε βάφοντας την είτε αφήνοντας την απλά φυσική!

Το δικό σας ‘Mr. & Mrs.’ είναι έτοιμο να διακοσμήσεις το γάμος σας και όχι μόνο!

Για να δείτε step by step την κατασκευή πατήστε ΕΔΩ