Για ένα αξέχαστο Bridal Shower Party!

από την Έλενα Μανάκου

powered by

Η έννοια του κλασσικού και του διαχρονικού σαν εικόνα πολλές φορές προκύπτει από ντίβες της μεγάλης οθόνης.

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει ότι η Audrey Ηepburn είναι μοναδική ιέρεια του στυλ μέχρι και σήμερα …Ειδικά στην ανεπανάληπτη ταινία Breakfast at Tiffany’s όχι μόνο υπηρετεί τη μόδα, αλλά δημιουργεί παράλληλα το τέλειο σκηνικό για ένα διαφορετικό Bridal shower ….
Η έννοια του Bridal Shower σίγουρα για μας δεν είναι κάτι διαδεδομένο όμως αν το μεταφράσουμε σε ένα πάρτι για τις φίλες μας και μόνο, πριν την μετάβαση μας στην συζυγική ζωή τότε μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο διασκεδαστικό και εύκολο στην οργάνωση του μπορεί να γίνει…..

Η ιδέα πρόεκυψε από ένα πινάκα ασπρόμαυρο της ταινίας όπου η Audrey ποζάρει με τα κλασσικά μαύρα γυαλιά και τις μοναδικές της πέρλες και που βρήκαμε φυσικά στο Leroy Merlin….

Λίγο πιο κάτω προμηθευτήκαμε κεραμικά γκασπώ σε σχήμα φλιτζανιού ,στικ θερμόκολλας & πιστόλι θερμόκολλας, γυαλόχαρτο Νο 80, χρώμα ριπολίνης νερού (βάση το χρώμα του Tiffany’s) , πινέλα , κόλλα ταπετσαρίας , φρέσκα λουλούδια , σταντάκια πλεξιγκλάς και φυσικά τον πίνακα ‘BREAKFAST AT TIFFANY’S .

Επιπλέον φροντίσαμε να έχουμε μαζί μας χάρτινα σακουλάκια αλλά και κουτάκια, πέρλες ,στρας, κορδέλα (λευκή σατέν) και έγχρωμες εκτυπώσεις από την ταινία.


Η οργάνωση του πάρτι ξεκίνα με το να διαλέξετε τα αναμνηστικά δωράκια για τις αγαπημένες σας φίλες !!! Εμείς σας προτείνουμε ή ένα ωραίο βραχιόλι από πέρλες ή ένα μαύρο ανάλογο με το θέμα ζευγάρι γυαλιά! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι πρέπει να υπάρχει dress code ώστε να ζήσετε το ρόλο σας όσο πιο καλά γίνεται….

Για να μεταμορφώσουμε τις αγορές μας στα απόλυτα διακοσμητικά Breakfast at Τiffany’s, βάφουμε με το χρώμα μας και το κεραμικό γκασπώ εφόσον το έχουμε τρίψει με ένα γυαλόχαρτο αλλά και τα χάρτινα σακουλάκια και κουτάκια!!! Μετά ανακαλύπτουμε την τέχνη του Decoupage καθώς εφαρμόζουμε το χαρτάκι που έχουμε επιλέξει πάνω στο βαμμένο γκασπώ ( με το πινέλο απλώνουμε την κόλλα ταπετσαρίας στο σημείο που θέλουμε και μετά τοποθετούμε το χαρτί και με το πινέλο ξαναπερνάμε με κόλλα προσέχοντας να εξαλείψουμε κάθε σημείο όπου έχει αέρα) διακοσμούμε με φρέσκα λουλούδια ,κολλάμε πέρλες και στρας και έχουμε το απόλυτο κεντρικό στοιχείο διακόσμησης για το τραπέζι μας! Στα βαμμένα μας σακουλάκια κολλάμε φιογκάκια λευκής σατέν κορδέλας ,κολλάμε πέρλες και στρας και βάζουμε μέσα είτε μπουκετάκι λουλούδια είτε τα δωράκια για τις φίλες μας.

Με λίγες ακόμα μικρές πινελιές όπως κολιέ με πέρλες για τις πετσέτες ή για διακόσμηση μέσα στα γυάλινα ποτήρια αλλά και cupcakes και διακοσμητικά φλιτζανάκια ρεσό … ήσαστε πανέτοιμες για ένα Bridal Shower που  θα κάνει να νιώσετε σαν ντίβα του κινηματογράφου όχι μόνο εσείς  αλλά και οι αγαπημένες καλεσμένες σας…..

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: Antoinetta Koutsouradi

CUPCAKES: Ninart Creations

Περισσότερες ιδέες από την Έλενα στο Toutabli