Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το Skill Camp της Αθήνας!

Το Dixan εγκαινιάζει την υποστήριξή του προς το Women On Top για τη φετινή χρονιά, με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από τα Skill Camps που θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Αναδεικνύοντας εμπράκτως το κεντρικό του μήνυμα «Δες τη Ζωή Καθαρά», το Dixan συνεχίζει να είναι ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου! Η υποστήριξη του έργου του Women On Top είναι η απόδειξη, καθώς τα Skill Camps είναι μία σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που σε βοηθούν να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου (και όχι μόνο): να ανακαλύψεις το πάθος σου και το τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ. Και φυσικά να Δεις τη Ζωή Καθαρά, γιατί… τα θέλω σου δεν μπορούν να περιμένουν!

Μπες στο destizoikathara.gr  για να μάθεις περισσότερα και για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής! Οι αιτήσεις για τις πλήρεις υποτροφίες της μίας εβδομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου και η πλατφόρμα αυτή θα είναι ενεργή έως τις 24 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους, να εγγραφούν. Οι δηλώσεις συμμετοχής για μεμονωμένα σεμινάρια, με μειωμένο κόστος, θα είναι ανοιχτές από τις 25/5 έως τις 16 Ιουνίου.

Σε όλη τη διάρκεια των φετινών σεμιναρίων οι συμμετέχουσες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους (2-12 ετών), ενόσω οι ίδιες βελτιώνουν τις προοπτικές ολόκληρης της οικογένειας.

Το φετινό Summer Camp του Women on Top με την υποστήριξη του Dixan, θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 28/6, καθημερινές, απογευματινές ώρες, στο φιλόξενο χώρο του HIGGS (Βίκτωρος Ουγκώ 15, Μεταξουργείο).

Οι θεματικές ενότητες του φετινού Summer Camp πιο αναλυτικά:

 -Βρες την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή

-Πώς να δικτυωθείς αποτελεσματικά ακόμα κι αν μισείς το networking

-Πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου στο διαδίκτυο

-Πώς να κάνεις το πρώτο επιχειρηματικό σου βήμα

-Πάρε τον έλεγχο των οικονομικών σου στα χέρια σου

-Εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

-Μάθε να βάζεις όρια και να διαπραγματεύεσαι σωστά

-Τα μυστικά των παρουσιάσεων μπροστά σε κοινό

-Mindfulness: αντιμετώπισε το στρες και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου

-Πώς να γίνεις πιο δημιουργική στη δουλειά (και έξω από αυτήν)

Ας δούμε και την επαγγελματική μας ζωή όπως της αξίζει.

Καθαρά και με αυτοπεποίθηση!

 

Πληροφορίες για το Women On Top

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 300 συνεργασίες mentoring και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 άνεργες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες γυναίκες σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, προσφέροντας ταυτόχρονα και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά όσων από αυτές είναι μητέρες. Παράλληλα παρέχει εκπαίδευση, συμβουλευτική και υπηρεσίες διαχείρισης έργου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να κάνουν πράξη την ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών στην αγορά εργασίας, μέσα από την ενίσχυση της ποικιλομορφίας και της ισορροπίας επαγγελματικής/προσωπικής ζωής για τους εργαζομένους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.womenontop.gr