Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα των δύο τελευταίων χρόνων…

Με δυνατότητα για αμέτρητες παραλλαγές, ταιριαστό σε αγόρια και κορίτσια, άκρως χαριτωμένο και με ωραίους συμβολισμούς. Μιλώ φυσικά για την κουκουβάγια!

θα ξεκινήσω από τη λαμπάδα. Διαλέξτε δύο μίνι κουκουβάγιες σε συνδυασμό με πολλές κορδέλες, έναν μεγάλο υφασμάτινο φιόγκο και δεν χρειάζονται άλλα στολίδια.

Αν πάλι σας αρέσουν οι προσωποποιημένες κουκουβάγιες, που θα σας θυμίζουν για πάντα αυτή τη μέρα, επιλέξτε μία κουκουβάγια με κεντημένο όνομα ή/και την ημερομηνία της επιλογής σας. Μπορεί να είναι η ημερομηνία της γέννησης ή της βάπτισης.

θεματικό banner Οι μπομπονιέρες θα πρότεινα να είναι διαφορετικές για τους μεγάλους και διαφορετικές για τα παιδάκια. Για τους μεγάλους μία μεταλλική κουκουβάγια που μπορεί να μετατραπεί σε κολιέ ή καρφίτσα.

Για τα παιδάκια οι μίνι κουκουβάγιες του Craftaholic είναι ιδανικές. Χωρούν τέλεια στις μικρές παλάμες για ατελείωτο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα μπορούν να διακοσμήσουν και το παιδικό δωμάτιο.

Μην ξεχάσετε το αντίστοιχο. Υφασμάτινα σημαιάκια με το όνομα του παιδιού και μικρές κουκουβάγιες στο πλάι. Στολίζουν ιδανικά το τραπέζι των ευχών ή των μπομπονιέρων, μπορείτε επίσης να τα κρεμάσετε στην είσοδο της εκκλησίας ή στο τραπέζι μετά.

Από τη διακόσμηση δεν θα μπορούσα να παραλείψω την τεράστια κουκουβάγια του Craftaholic. Πραγματικά εντυπωσιακή, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Βάλτε την στο πάτωμα ή επάνω στο τραπέζι των ευχών και έπειτα στο παιδικό δωμάτιο. Τέλεια;

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και ιδέες στη σελίδα του Craftaholic ΕΔΩ!