Έρχεται η έκθεση που περιμένει κάθε χρόνο όλη η αγορά του γάμου και της βάπτισης!Η διεξαγωγή των εκλογών δεν πτοεί και δεν επηρεάζει καθόλου την κλαδική έκθεση Bride Line, την έκθεση που φέρνει τα ΝΕΑ σχέδια της χρονιάς για τον γάμο και την βάπτιση!

Από τις 31 Ιανουαρίου  έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2015 όλη η αγορά των κοινωνικών εκδηλώσεων θα είναι εκεί. Πολλοί ώς εκθέτες και άλλοι ως επισκέπτες!Ο Πανελλήνιος δειγματισμός ειδών γάμου και βάπτισης Βride line, είναι επετειακός μια και η Εuroline έφθασε αισίως τις 50 συνεχείς και επιτυχημένες διοργανώσεις που αφορούν την προώθηση του κλάδου γάμος και βάπτιση.

Η Έκθεση θα γίνει στο ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο Μ.Ε.C. Περιλαμβάνει 250 σημαντικούς εκθέτες του χώρου με ολοκαίνουρια σχέδια για τις μέλλουσες νυφούλες αλλά και τους νονούς . Εκτός από τα εκατοντάδες εκθέματα στην μόδα των νυφικών, των βαπτιστικών και όλων των ειδών του γάμου και της βάπτισης, αυτή την φορά, θα περιλαμβάνει, ονειρικές προτάσεις από στολισμούς με φρέσκα λουλούδια από όλον τον κόσμο. Επίσης, στην προσπάθεια επέκτασης των υπηρεσιών που μπορεί να αυξήσουν τον τζίρο των επισκεπτών μας, έχουν συμπεριληφθεί εκθέματα με προτάσεις ενοικίασης εξοπλισμού για δεξιώσεις, πάρτυ και events.

Νυφούλες, γαμπροί, μανούλες, κουμπάροι και νονοί το Eventful θα είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης, καταγράφοντας ΠΡΩΤΟ όλα τα νέα σχέδια που θα παρουσιαστούν  στην αγορά σε λίγο καιρό.

Παρά την ανησυχία πολλών για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας -λόγω των επικείμενων εκλογών- ο κλάδος των κοινωνικών εκδηλώσεων έχει βάλει τα δυνατά του για μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, χαρά και πολλά χαμόγελα!!!!

Τα νέα σχέδια του 2015 είμαστε σίγουροι που θα σας ξετρελάνουν!

Χορηγός επικοινωνίας

eventful-new-home-logo

H Βrideline, απευθύνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ και θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για κρατήσεις ξενοδοχείων εξυπηρετεί το τουριστικό γραφείο Joy tours.

Aναχωρήσεις πούλμαν από και προς Μ.Ε.C. – Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας μέτρο, θα γίνονται κάθε μισή ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.eurolineco.gr