Ο γάμος της Bar Refaeli με τον αγαπημένο της Adi Ezra, απασχόλησε σημαντικά τα μέσα και οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας από το μοναδικό γεγονός. Το supermodel και ο επιχειρηματίας από το Ισραήλ, ένωσαν τις ζωές τους σε μία ιδιαίτερα φαντασμαγορική τελετή.

Το περιοδικό «Hello» δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της, η οποία παράλληλα μίλησε και για την καλύτερη στιγμή του Μυστηρίου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ήταν παρούσα σε όλες τις προετοιμασίες του γάμου, καθώς ήθελε να αισθάνεται «σαν στο σπίτι της», ενώ το τελικό αποτέλεσμα την άφησε ενθουσιασμένη.

bar-refaeli-gamos-2

«Η καλύτερη στιγμή ήταν το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!», ανέφερε σχετικά με την καλύτερη στιγμή που βίωσε στο μυστήριο συνολικά η Bar Refaeli.

Έχει σκοπό να αποκτήσει σύντομα παιδιά με τον αγαπημένο της όμως; Το κορυφαίο μοντέο και πρώην του Leonardo DiCaprio, απάντησε λέγοντας: «Ναι, δε θέλουμε ν’αργήσουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Προς το παρόν, όμως, επιθυμούμε να χαρούμε λίγο ακόμα ο ένας το άλλον», δήλωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό από το μυστήριο.

bar-refaeli-gamos-3

bar-refaeli-gamos-4

bar-refaeli-gamos-5

bar-refaeli-gamos-6

Πηγή: www.peoplegreece.com