Για όλες τις γυναίκες που χρειάζονται ανανέωση η Avon έχει τη λύση!

Σας παρουσιάζει την σειρά ANEW VITALE: έναν επαναστατικό τρόπο που κάνει θαύματα!

Η επανάσταση:

Η σύνθεση που περιέχει το  ProEnergy μεταμορφώνει την κουρασμένη επιδερμίδα σε αναζωογονημένη, λαμπερή, νεανική επιδερμίδα.

 Η ιστορία:

Οι γυναίκες που πλησιάζουν τα 30 αρχίζουν να βλέπουν τις επιπτώσεις του τρόπου ζωής τους στην επιδερμίδα τους, λεπτές γραμμές , θαμπάδα και ανομοιόμορφο τόνος. Για να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, της οποίας η ανάγκη είναι η ανάδειξη και η ανανέωση μιας νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας, η Avon εξέλιξε τη σειρά ANEW Vitale, η οποία σκοπό έχει να εμπλουτίσει τη γυναικεία επιδερμίδα με τη νεανική όψη που της ταιριάζει. Οι επιστήμονες του κέντρου έρευνάς και ανάπτυξης, σχεδίασαν το σύμπλοκο ProEnergy, με στόχο να προσεγγίσουν μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη με κωδικό Stress Protein 1 (SP1), η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στο να διατηρήσει ενωμένη τη συνολική δομή των πρωτεϊνών. Το σύμπλοκο ProEnergy Complex είναι σχεδιασμένο ώστε να ενεργοποιεί την παραγωγή SP1, βοηθώντας τη δομή της επιδερμίδας να δυναμώσει.

Η σειρά Anew Vitale βοηθά ορατά την άμβλυνση των σημαδιών του στρες, όπως είναι οι λεπτές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι μια φρέσκια, νεανική εμφάνιση που επιτρέπει στην κάθε γυναίκα να δείχνει ξεκούραστη, ακόμα και όταν δεν είναι.

 Η Τεχνολογία:

Tα επίπεδα της πρωτεΐνης SP1 δείχνουν να μειώνονται κοντά στην ηλικία των 30, κυρίως λόγω του καθημερινού άγχους, το οποίο επιδρά φανερά στην επιδερμίδα μας. Η νέα σειρά ANEW Vitale είναι η πρώτη σειρά περιποίησης επιδερμίδας που κυκλοφορεί με το αποκλειστικό σύμπλοκο ProEnergy. Το σύμπλοκο αυτό είναι σχεδιασμένο να διεγείρει την παραγωγή της πρωτεΐνης SP1 , η οποία βοηθά τη δομή της επιδερμίδας να μένει δυνατή, διευκολύνοντας την κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών και ενδυναμώνοντας τη δομή της επιδερμίδας .

 Όλα τα προϊόντα της σειράς Anew Vitale – κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, καθαριστικό, κρέμα ματιών και BB-cream είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθούν στη λάμψη και την καθαρότητα της επιδερμίδας και του τόνου της. Με τη σειρά Anew Vitale η επιδερμίδα δείχνει αναγεννημένη και η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των μεγενθυμένων πόρων εξασθενεί σημαντικά.

 Τα αποτελέσματα:

85% των καταναλωτών είδαν την θαμπή και γεμάτη λεπτές γραμμές, κουρασμένη επιδερμίδα να εξαφανίζει σιγά σιγά αυτά όλα αυτά τα σημάδια.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.sellavon.gr

Γιατί δεν υπάρχει γυναίκα που δεν αγαπά την AVON!!!!