ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ

Αγαπώ τις εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις….! Κι ότι μπορεί να περικλείουν αυτές!!!!

Νομίζω ότι από πάντα μου άρεσε να οργανώνω parties φίλων, γνωστών αλλά και των πολύ δικών μου ανθρώπων…. Ήθελα να είναι όλα άψογα για να βλέπω τα πρόσωπά τους χαμογελαστά! Ναι! Νομίζω πως αυτή ήταν και η κύρια αιτία…. Να βλέπω την ευτυχία στα πρόσωπά τους!!!! Αυτό με γέμιζε…και με γεμίζει ακόμη!!!

Για να μην τα πολυλογώ αποφοιτώντας από την Ιταλική Σχολή Αθηνών, σπούδασα Δημοσιογραφία και για πολλά χρόνια εργάστηκα ως δημοσιογράφος στο Star Channel, στα ΝΕΑ, στον Περιοδικό Τύπο καθώς και σε αρκετά ραδιόφωνα…. Η αγάπη μου για τα media με έκανε να μεταπηδήσω στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας αναλαμβάνοντας την προβολή πολλών καλλιτεχνών σε δισκογραφικές εταιρίες ενώ παράλληλα ασχολήθηκα (και ασχολούμαι) με την διαφήμιση ως εκφωνήτρια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ.

Το 2007 δημιουργώ την προσωπική μου επιχειρηματική δραστηριότητα με την επωνυμία “Eventful” που εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων,την οποία σήμερα εξελίξαμε σε διαδικτυακό μέσο προβολής και επικοινωνίας ….. Ελπίζουμε να σας αρεσει, να το αγκαλιάσετε και να το αγαπήσετε όπως κι εμεις!!!!

Τα κουσούρια μου; Μιλάω πολύ, ονειρεύομαι ένα σπίτι στην θάλασσα και έχω εξάρτηση απο τον άντρα μου και τις δυο μου κόρες!!! Τι να κάνουμε; Κανείς δεν ειναι τέλειος!!!!!