Για έναν καλύτερο ύπνο!!!

Η κρεβατοκάμαρά σου πρέπει να αποπνέει… ηρεμία και γαλήνη!

Βέβαια αυτή η θεωρία είναι ούτως ή άλλως γνωστή. Όμως είναι πολύ εύκολο η κρεβατοκάμαρα να γεμίσει με ρούχα, καλλυντικά, βιβλία και οτιδήποτε άλλο δεν ανήκει εκεί!

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να διατηρείς το υπνοδωμάτιό σου καθαρό και γαλήνιο; Σύμφωνα με τους έμπειρους στα θέματα καθαριότητας, υπάρχουν επτά πράγματα στα οποία δεν θα επέτρεπαν ποτέ να «εισβάλλουν» στον χώρο αυτό!

1. Λογαριασμοί και διάφορα έγγραφα.

Για να δημιουργήσετε ένα «ασφαλές» καταφύγιο, κρατήστε μακριά οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία ή τις εκρεμμότητές σας γενικότερα. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι χώροι και στιγμές να ασχοληθείτε με αυτά, πιο κατάλληλες!

2. Η τεχνολογία

Προσπαθήστε να απομακρύνετε οποιαδήποτε συσκευή εκπέμπει φως και ηλεκτρομαγνητικά πεδία από το υπνοδωμάτιό σας και τοποθετήστε τα σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

3. Η «σύγχυση» του κομοδίνου

Κρατήστε μακριά από το κομοδίνο σας κάθε τι που δεν είναι απαραίτητο και αναγκαίο να βρίσκεται εκεί! Να είστε κάθετοι στο τι υπάρχει πάνω στο κομοδίνο σας και διώξτε μακριά οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.

4. Πράγματα κάτω από το κρεβάτι

Τα κιβώτια και τα συρτάρια κάτω από το κρεβάτι σύμφωνα με τους ειδικούς, μας απομακρύνουν από τον στόχο μας! Να έχουμε δηλαδή ένα υπνοδωμάτιο με καθαρούς χώρους!

5. Σωροί από ρούχα

Αν το πρωί πρέπει να σηκωθείτε νωρίς, επιλέξτε από το βράδυ τα ρούχα που θα φορέσετε την επόμενη μέρα καθώς και τα αξεσουάρ σας. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως δεν θα κρέμονται ρούχα σε κάποια καρέκλα μέσα στο υπνοδωμάτιο. Επίσης, ό,τι είναι για πλύσιμο κατευθείαν στα άπλυτα και όχι παρατημένο κάπου αλλού!

6. Καλλυντικά και προϊόντα που δεν χρειάζεστε πια

Όλοι μας έχουμε τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε καθημερινά συν ορισμένα έξτρα για κάποια… ειδική περίπτωση! Όλα τα υπόλοιπα όμως και αν έχουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για παραπάνω από έξι μήνες, θα πρέπει να πεταχτούν!

7. Τα βιβλία

Εκτός από το ένα ή τα δύο που διαβάζετε αυτή την περίοδο, όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να βρίσκονται στα ράφια! Αλλιώς κινδυνεύουν να συσσωρευτούν γύρω από το κρεβάτι σας!