Θα έχεις ακούσει πολλούς που θέλοντας ν΄αγοράσουν ένα τηγάνι λένε “Θέλω ένα tefal”!!! Φοβερό Marketing!

H Tefal έχει καταφέρει να κάνει  το όνομά της συνώνυμο με ένα άκρως χρηστικό εργαλείο της κουζίνας μας και μάλιστα με φοβερό κύρος και αξιοπιστία. Λέγοντας Tefal εννοείς εγγύηση σε όλα!

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Kαθημερινά η Tefal και οι συνεργάτες της ανταποκρίνονται στη δέσμευση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη σεβόμενοι τις κοινές αξίες: αειφόρο ανάπτυξη, ίσες ευκαιρίες, ισορροπημένη διατροφή για όλους και υπεύθυνη κατανάλωση.

Το ξερες;

Οι περισσότερες συσκευές  είναι πλέον “συνδεδεμένες” – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ελέγξετε το μαγείρεμα της σούπας σας, το στέγνωμα των ρούχων σας και το πότισμα των φυτών σας. Ως ένας πολυχρηστικός natassa-blog-2απομακρυσμένος έλεγχος για το σπίτι, το smartphone σας επιτρέπει την ολοκληρωτική διαμόρφωση των οικιακών συσκευών σας. Τα χαρακτηριστικά τους πολλαπλασιάζονται και προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας.

Μετά το Cookeo Connect και την ActiFry Smart, η Tefal θα λανσάρει συνδεδεμένα προϊόντα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες στα ερχόμενα χρόνια. Προϊόντα σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τις ζωές των καταναλωτών και να επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα. Σύμφωνα με μια έρευνα από την GfK, δύο δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές θα έχουν πωληθεί μόνο στη Γαλλία μέχρι το 2020, όταν κατά μέσο όρο το κάθε σπίτι θα έχει 30 συνδεδεμένες συσκευές

Από τα πρώτα τεστ που διεξήχθησαν από τον Marc Grégoire στο τέλος της δεκαετίας του ’50, η Tefal διαρκώς εξελίσσεται και είναι τώρα παγκόσμιος ηγέτης, όχι μόνο στα αντικολλητικά τηγάνια – το προϊόν κορωνίδα της που λανσαρίστηκε με μεγάλη αναγνώριση το 1956 – αλλά και σε πολλά άλλα μαγειρικά προϊόντα και μικρές ηλεκτρικές συσκευές. Η συνταγή γι’αυτή την επιτυχία: συνεχής καινοτομία. Η Tefal πάντα πάσχιζε να ακούει τους καταναλωτές και να αναμένει αλλαγές στον τρόπο ζωής τους για να προσφέρει προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

 14494857_10207643487341802_5204785305792007013_n

Η Tefal συμβάδισε με δύο βασικά φαινόμενα. Πρώτα απ’όλα ο ρόλος της κουζίνας στο σπίτι έχει αλλάξει ριζικά. Έχει μετατραπεί στον κεντρικό, κοινό χώρο εστίασης για όλη την οικογένεια, το μέρος όπου όλοι μαζεύονται, συζητούν και υποδέχονται επισκέπτες. Ταυτόχρονα, η σχέση μας με το φαγητό έχει υποβληθεί σε μια βαθιά μεταμόρφωση. Η προετοιμασία ενός γεύματος δεν είναι πλέον ένα βάρος – το μαγείρεμα έχει μετατραπεί σε μια ευχάριστη εμπειρία. Σήμερα, η Tefal παράγει 50 εκατομμύρια προϊόντα και η μάρκα έχει παρουσία σε παραπάνω από 120 χώρες.

Η Tefal στοχεύει να παραμείνει ένα σύμβολο καινοτομίας, και προσπαθεί να προβλέπει τις εξελίξεις που θα επιφέρουν την επανάσταση στο σπίτι, για να μπορέσει να φανταστεί τα βασικά αντικείμενα του μέλλοντος στην κουζίνα και γενικά μέσα στο σπίτι. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι προσδοκίες των καταναλωτών παρέχουν μια κλεφτή ματιά σε μερικές συναρπαστικές προοπτικές: η συνδεδεμένη κουζίνα, η καταναλωτική υποστήριξη, η τάση για υγιεινό φαγητό, ισχυρότερη μηχανοποίηση… Αυτοί είναι όλοι τομείς όπου η Tefal δεσμεύεται να προσφέρει εκπλήξεις.

Και το πιο σημαντικό; Αν αναζητάς το καλύτερο δώρο για γάμο ή οργανώνεις το σπίτι των ονείρων σου, η Tefal  σου λύνει τα χέρια!!!

Μπες στο Tefal.gr για περισσότερες ιδέες και λύσεις!