Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξεις τα λουλούδια που θα διακοσμήσουν τον γάμο σου, σημαντικό ρόλο παίζει  το χρώμα και η εποχή που θα διαλέξεις. Όπως  όμως αλλάζει η μόδα στο style των νυφικών  έτσι ακριβώς εξελίσσεται και η επιλογή των λουλουδιών! Σου έχουμε λοιπόν παρακάτω τις κυρίαρχες τάσεις  για το 2018 σύμφωνα με τον florist της Pippa Middleton! Ξεκινάμε:

Trent 1. Τα λουλούδια που καλλιεργεί και διαθέτει ένα ανθοπωλείο κοντά στην περιοχή σου!

Είναι σημαντικό ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί την διακόσμηση με τα λουλούδια να μην απέχει πολλά χιλιόμετρα από τον γάμο σου, γιατί έτσι τα φυτά θα δείχνουν πιο φρέσκα και ζωντανά χωρίς να έχουν ταλαιπωρηθεί καθόλου! Μπορεί να μην είναι πάντα η πιο οικονομική λύση αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Trent 2.Μπουκέτα από φύλλα μόνο!

Τα μπουκέτα από φύλλα έχουν αρχίσει να γίνονται διάσημα ως επιλογή τα τελευταία χρόνια και πολλές νύφες τα επιλέγουν αντί για τα μπουκέτα λουλουδιών, επιλέγοντας ένα πιο φυσικό τρόπο και μια πιο προσιτή πολυτέλεια. Η τάση αυτή ήρθε για να  μείνει και το 2018! Ευκάλυπτος για τους χειμερινούς μήνες και βότανα μέντας και λεμονιού για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους!

Trent 3. Λουλούδια που ανήκουν στην οικογένεια Ranunculaceae.

Η παιώνια είναι ένα τέτοιο φυτό! Η επιλογή αυτού του λουλουδιού δημιουργεί μια ντελικάτη γραμμή σε συνδυασμό με ένα ρομαντικό αέρα. Μπορεί να συνδυαστεί με πράσινο φύλλωμα για ένα μαγευτικό αποτέλεσμα! Για το καλοκαίρι του 2018 είναι μια must επιλογή. Αν όμως ο γάμος σας είναι από τον Σεπτέμβρη και μετά μια πολύ εκπληκτική επιλογή είναι οι ντάλιες. Για τους χειμερινούς μήνες του 2018, η επιλογή του τριαντάφυλλου θα προσδώσει μια αίσθηση ζεστασιάς!

Trent 4. Οι τόνοι του μόβ και του λιλά κάνουν αισθητή την παρουσία τους το 2018.

Για τις πιο τολμηρές νύφες και για εκείνες που αναζητούν κάτι διαφορετικό η επιλογή χρωμάτων στα λουλούδια όπως το κοραλλί, το ζεστό ροζ, το απαλό πράσινο, το λιλά θα αναδείξουν ολόκληρο το γαμήλιο σκηνικό!

Trent 5. Η ανθοδέσμη της νύφης γίνεται πιο μικρή και πιο διακριτική!

Η πιο μικρή ανθοδέσμη θα αναδείξει το νυφικό σας και θα κάνει πιο όμορφες τις γαμήλιες φωτογραφίες. Με ένα πιο χαλαρό δέσιμο και φυσικό σχέδιο στην ανθοδέσμη σας, θα ξεχωρίσετε!

Trent 6. Στο πέτο του γαμπρού η απλότητα δίνει τη λύση.

Lisa Lefkowitz, Snippet & Ink

 

Ένα άνθος γαρδένιας αποδίδει κομψότητα και σίγουρα η μυρωδιά του θα σας συντροφεύσει σε όλη την διάρκεια της γαμήλιας μέρας και… νύχτας!