Δεν έχω αποκτήσει ξανά κάτι τόσο μοναδικό! Πραγματικά…

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Αν είσαι εργαζόμενη και οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού σου φαίνονται βουνό κατά την επιστροφή σου στο σπίτι, θα λατρέψεις αυτό το προϊόν που ανακάλυψα στην αγορά! natassa-blog-2

Είναι καινούριο και απ’ ότι διαβάζω στο διαδίκτυο έχει φέρει επανάσταση!

photo3

Όποια εποχή του χρόνου κι αν το δεις, το σκούπισμα του σπιτιού είναι επιτακτική ανάγκη! Σκόνη στα χαλιά, στα πλακάκια, στο πάτωμα… πηγή αλλεργιών και εστία μικροβίων συνεχώς! Η νέα ανακάλυψη λοιπόν λέγεται  Rowenta Silence Force 4A! 

Πρόκειται για την  σκούπα που συνδυάζει το πλεονέκτημα των 4Α  (Α κλάση είναι η καλύτερη βαθμολογία σύμφωνα με την Ευρωπαική ενεργειακή ετικέτα –Σεπτ 2015) και του χαμηλού θορύβου και κάνει θαύματα!

photo1

 Έμαθα πως η αξιοπιστία όλων των συσκευών της Rowenta διαπιστώνεται καθημερινά μέσω διεξοδικών τεστ αντοχής, τα οποία ισοδυναμούν με 10 χρόνια εντατικής χρήσης και λαμβάνουν χώρα στα εργοστάσια της στη Γαλλία.

Πάνω από 40 χρόνια, η Rowenta , ικανοποιεί τη ζήτηση  για ελκυστικά προϊόντα υψηλής απόδοσης  που  προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητα των καταναλωτών . Πρόσφατη Ευρωπαϊκή μελέτη έδειξε ότι το 43% των καταναλωτών είναι δυσαρεστημένοι με τα υψηλά επίπεδα θορύβου των ηλεκτρικών σκουπών τους με σακούλα.

Ετσι,  η Rowenta ,  εστίασε  την προσοχή της στην κατασκευή ηλεκτρικών σκουπών όχι μόνο δυνατών σε ισχύ αλλά  και αθόρυβων.

ALL RIGHTS GIVEN

Η Rowenta Silence Force 4A  προσφέρει υψηλή απόδοση  χωρίς καμία  απώλεια αναρρόφησης της σκόνης γιατί  έχει:

1. Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης στα χαλιά και στις μοκέτες,

2.Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης σε πλακάκια και σκληρό πάτωμα,

3.Α κλάση στην εκπομπή σκόνης, διότι διαθέτει 3 επίπεδα φιλτραρίσματος, οπότε το 99,99% του αέρα βγαίνει καθαρό και  φιλτραρισμένο

4.Α στην ενεργειακή κλάση (-60% οικονομία ενέργειας)!

….και όλα αυτά σε απαράμιλλα επίπεδα χαμηλού θορύβου.

rowenta2

Η Silence Force 4A είναι εφοδιασμένη με το σύστημα Rowenta Extreme SilenceΤί σημαίνει αυτό; Θα το εξηγήσω μ’ ένα απλό συγκριτικό παράδειγμα… Το επίπεδο θορύβου όταν συνομιλούν ενήλικες  μεταξύ τους είναι περίπου 60-65DB. Το επίπεδο θορύβου της σκούπας είναι 66DB  που φτάνει και σε 64DB για  ώρες κοινής ησυχίας! Φοβερό;

Κάνε δώρο στον εαυτό σου τώρα τα Χριστούγεννα ένα καθαρό και ταυτόχρονα “ήρεμο” σπίτι.

rowenta4

Η Silence Force 4A είναι η μόνη αθόρυβη σκούπα που ‘αιχμαλωτίζει΄ τη σκόνη σε βάθος και έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος!!! Δεν θα ζηλέψω αν γίνει και δικός σου!!!