Αν θέλεις φέτος τις γιορτές  να κάνεις τα πιο ξεχωριστά δώρα,η εταιρεία «Τσόχα και Τούλι» έχει δημιουργήσει για εσένα τα πιο ξεχωριστά δώρα και γούρια!

Αναζητήσαμε την δημιουργό που κρύβεται πίσω από αυτά τα χειροποίητα δώρα… Η Εύη Γιαννάκη – Νούσια έχει πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνει …και αυτό φαίνεται! Δεν έχει καλύτερο όπως χαρακτηριστικά λέει.. “από τα χαμόγελα των παιδιών όταν τους δίνεις δώρα”!

Από το 2014  που δημιουργήθηκε το “Τσόχα και Τούλι” , η Εύη έχει καταφέρει να μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα, με τις δημιουργίες και την αισιόδοξη ματιά της που αποτυπώνεται φυσικά σε ότι σχεδιάζει!

Φέτος συνδυαστικά με τα δώρα έχει λατρέψει κι ίδια όπως λέει τα Χριστουγεννιάτικα γούρια του 2017 που  έχουν έντονα χρώματα, υλικά και σχέδια για έναν καινούριο χρόνο φωτεινό, λαμπερό και χαρούμενο!

Όσο για τις προτάσεις της για φέτος;

 4  υπέροχα σχέδια για δώρα σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε γούστο! Για να εντυπωσιάσουν τους “μικρούς” και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο  απαιτητικούς “μεγάλους” !!!

Χειροποίητα κεντημένα μαξιλαράκια με βελονάκι…

Χειροποίητα σπιτάκια κεντημένα με πολύχρωμα υφάσματα!

                        

 

Ξύλινα Μπρελόκ …

Ξύλινα τελαράκια στολισμένα με μοναδικά μοτίφ και κορδέλες! 

Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε μέσα από τη πλούσια συλλογή των Χριστουγεννιάτικων δώρων που διαθέτει το tsoxakaitouli.gr και να δώσετε στο χώρο σας ένα πιο παραδοσιακό και ταυτόχρονα ρομαντικό στυλ !

Αφού επιλέξετε το δώρο που σας ταιριάζει μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά !

Καλές γιορτές!