Η ελιά και τα θεραπευτικά της στοιχεία σε πλήρη αρμονία σε μια σειρά ομορφιάς!

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Κάτι μοναδικό μ’ έχει ενθουσιάσει!!!

Η νέα σειρά από τον Papoutsani, μια σειρά βασισμένη  σε βιολογικά εκχυλίσματα ελιάς και φυσικό ελαιόλαδο.natassa-blog

Σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά που θα σε εκπλήξει!

Τα οφέλη της ελιάς στον οργανισμό μας είναι γνωστά. Οι νέες έρευνες έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ανάλογα με το ποιο μέρος του δέντρου και του καρπού επιλέξεις, μπορεί να έχεις διαφορετικά επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα, τα μαλλιά ή το δέρμα.

Στηριζόμενοι σε αυτό οι ειδικοί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, δημιούργησαν προϊόντα που αποτελούν εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω των πολλών και θεραπευτικών συστατικών τους.

  papoutsanis-olive4  papoutsanis-olive6  papoutsanis-olive7

Τα φύλλα αγριελιάς, το οργανικό ελαιόλαδο, ο καρπός της ελιάς, ο πολτός της, το άνθος και το κουκούτσι της έχουν το καθένα την δική του θεραπευτική ιδιότητα.

Προϊόντα για μαλλιά, αφρόλουτρο,γαλάκτωμα σώματος, λάδι σώματος, κρέμα περιποίησης χεριών, σαπούνι γλυκερίνης με εκχύλισμα ελιάς (για πρόσωπο και σώμα)…

Τι να πρωτοδιαλέξεις!

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από ένα υπέροχο ευωδιαστό άρωμα που σε μαγνητίζει!

Ο Papoutsanis έκανε πάλι τα μαγικά του!

Τώρα τις γιορτές δημιούργησε deluxe gift sets για να κάνετε τα πιο ευωδιαστά δώρα στους αγαπημένους σας!

Συσκευασίες με κανονικά ή  mini συλλεκτικά προϊόντα που θα λατρέψεις!

papoutsanis-olive1 papoutsanis-olive2 papoutsanis-olive3

Δωράκια για ταξιδιωτικά sets, για μέλλουσες νυφούλες που θα το απολαύσουν στο γαμήλιο ταξίδι τους, δωράκια για όλους όσους αγαπάμε… Γιατί η υπογραφή Papoutsanis είναι συνώνυμο της αγάπης, της φροντίδας και της …ανάμνησης!!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπέροχες αυτές συσκευασίες  σε επόμενο άρθρο που θα σου  έχω και δωράκι!!Από τον Papoutsani φυσικά!!!

Stay tuned…