Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου, 2022

O Ντάνιελ Κρεγκ επιδεικνύει το μυώδες σώμα του και τη χορευτική του δεινότητα διαφημίζοντας βότκα – Δείτε video

Ψυχαγωγία

Είναι περισσότερο γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο ως ο σοβαρός πράκτορας 007 Τζέιμς Μποντ. Ωστόσο, ο Ντάνιελ Κρεγκ δείχνει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και τις χορευτικές του ικανότητες, διαφημίζοντας γνωστή βότκα, σε σκηνοθεσία του Taika Waititi.

Ο 54χρονος ηθοποιός επιδεικνύει τη μυώδη σωματική του διάπλαση με ένα στενό μαύρο γιλέκο και τζιν, το οποίο συμπληρώνει με ένα ασημένιο κολιέ με αλυσίδα, για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του.

Στην αρχή της διαφήμισης, ο Κρεγκ φαίνεται σοβαρός με ένα κομψό ολόλευκο κοστούμι, καθώς κοιτάζει την εμβληματική γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού. Στη συνέχεια όλα αλλάζουν… 

Το κλιπ περιέχει, επίσης, μουσική από τη σύζυγο του σκηνοθέτη Taiki, Rita Ora και Giggs, ενώ η χιουμοριστική χορογραφία είναι του JaQuel Knight. 

Με την παιχνιδιάρικη διαφήμιση της Belvedere, ο Taiki δήλωσε ότι είχε ως στόχο να δείξει πώς μπορεί να είναι η ζωή όταν οι κάμερες δεν γυρίζουν. Μιλώντας για την απροσδόκητη συνεργασία του με τον Κρεγκ, ο 47χρονος Taiki παραδέχτηκε τις αρχικές του ανησυχίες επειδή δεν ήξερε αν ο ηθοποιός του 007 μπορούσε καν να χορέψει. 

Αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός απόλαυσε τα γυρίσματα της παιχνιδιάρικης διαφήμισης, προσθέτοντας: «Δεν ήταν κυνικός και δεν ήταν επιφυλακτικός. Απλά έπεσε κατευθείαν στη δουλειά». 

Ο Daniel Craig χορεύει και διαφημίζει βότκα

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News