Η Tefal έκανε πάλι το θαύμα της!!!

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Εσύ έχει μαγειρέψει σε πυρόλιθο; Εγώ ναι!!! Κι αυτό χάρη της Tefal η οποία όπως πάντα πρωτοπορεί σε καινοτομίες!Πριν από λίγες ημέρες η Tefal παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα  σειρά  κεραμικών  σκευών METEORnatassa-blog-2

Το ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton! Οικοδεσπότης ο γνωστός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος μαγείρεψε για τους εκλεκτούς καλεσμένους του υπέροχα πιάτα με την βοήθεια της Tefal φυσικά!

Η Tefal,  εταιρία  leader στο χώρο της πάνω από 60 χρόνια σε 120 χώρες, εξελίσσεται  και καινοτομεί με τη νέα σειρά METEOR που αντέχει… όσο κανένα άλλο σκεύος.

Τι νέο φέρνουν τα METEOR;

 Εξαιρετική αντοχή & υψηλές αποδόσεις χάρη στη νέα επένδυση από πυρόλιθο! Αντέχουν στη χρήση μεταλλικών εργαλείων! Αντέχουν ακόμα και στο πιο ακραίο μαγείρεμα! Αντέχουν στην καθημερινή χρήση!

 Ο πυρόλιθος είναι ένα φυσικό συστατικό των ορυκτών πετρωμάτων. Ευθύνεται για την σκληρότητα αυτών των πετρωμάτων και το βρίσκουμε στην άμμο, στο γυαλί, στα βράχια και ακόμη και στους κομήτες!

tefal-meteor2

Το πιο καταπληκτικό;Ο δείκτης Thermospot.

Εγγυημένο αποτέλεσμα μαγειρέματος! Όταν φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία το σκεύος μας για να μαγειρέψουμε, τότε ο δείκτης Thermospot γίνετε ομοιόμορφα κόκκινος. Ετσι, το φαγητό μας δεν καίγεται αλλά δεν είναι και ωμό!

Αν προσθέσουμε, στα παραπάνω, την ευκολία στο καθάρισμα και την απόλυτη ασφάλεια χάρη στα χερούλια από βακελίτη, έχουμε την πιο πρωτοποριακή σειρά κεραμικών σκευών στην αγορά.

 METEOR:Induction ceramic και… καλά μαγειρέματα!