Ο σύμμαχός σου στην καθημερινή περιποίηση και προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας!

 Η καθημερινότητα είναι απαιτητική, οι ρυθμοί γρήγοροι κι οι κίνδυνοι που απειλούν την επιδερμίδα σου πολλοί. Η έκθεση σε παράγοντες όπως οι αστικοί ρύποι, το Blue Light κι η UV ακτινοβολία, επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου και επισπεύδουν την διαδικασία γήρανσης. Γι’ αυτό κι η Diadermine, που μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ομορφιάς και γνωρίζει τις ανάγκες σου, γίνεται σύμμαχός σου στην καταπολέμηση της γήρανσης με την νέα σειρά Diadermine Lift+ Smart Defense!

Η νέα σειρά LIFT+ Smart Defense είναι η πρώτη σειρά από την Diadermine που προσφέρει εντατική προστασία από το Blue Light, την UV ακτινοβολία και την αστική ρύπανση· τους 3 σημαντικότερους και πλέον σύγχρονους εξωγενείς παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας. Η φόρμουλά της είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει προηγμένη προστασία από βλαβερούς εξωγενείς παράγοντες χάρη στα  Hyaluron Actives, γνωστά για την αποτελεσματική αντιγηραντική τους δράση, αλλά και το Detoxi Complex, ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και φίλτρων UV που εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τοξίνες.

Προστατεύστε και θωρακίστε την επιδερμίδα σας από ρυτίδες κι άλλα σημάδια γήρανσης, όπως διχρωμίες ή κηλίδες, η αφυδάτωση και η έλλειψη βασικών αντιοξειδωτικών με την ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Lift+ Smart Defense.

Η νέα σειρά DIADERMINE LIFT+ Smart Defense περιλαμβάνει:

DIADERMINE LIFT+ LIFT+ Smart Defense – Kρέμα Ημέρας 50mL

Αποτελεσματική προστασία ενάντια στις ρυτίδες, τις τοξίνες & τις ελεύθερες ρίζες.

Θωρακίζει την επιδερμίδα από την επιβλαβή ακτινοβολία του Blue Light.

 DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Aντιοξειδωτική Κρέμα Νύχτας 50mL

Προστασία ενάντια στις ρυτίδες λόγω εξωγενών επιβλαβών παραγόντων.

Προσφέρει αναζωογόνηση & τόνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας για μια ανανεωμένη  & λαμπερή επιδερμίδα.

DIADERMINE LIFT+ Smart Defense – Ορός Ημέρας με SPF50 40mL

Αποτελεσματική προστασία ενάντια στις ρυτίδες, τις τοξίνες & τις ελεύθερες ρίζες.

Θωρακίζει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς UVA/UVB και υπέρυθρες ακτινοβολίες.

 Για περισσότερες πληροφορίες για τη Diadermine μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες:

https://www.facebook.com/DiadermineGreece