«ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΑ»
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ AVON LIFE

H εταιρία καλλυντικών Avon και ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής Kenzo Takada συνεχίζουν να εκπλήσσουν με τη συνεργασία τους και ανακοινώνουν την κυκλοφορία μιας καινούριας συλλογής αρωμάτων, τα αρώματα Avon Life.

Τα αρώματα Avon Life είναι σχεδιασμένα από τον Kenzo Takada και αντανακλούν τη φιλοσοφία του, δηλαδή να «ζούμε τη Ζωή μας Όμορφα». Το κύριο συστατικό του γυναικείου αρώματος, η βιολέτα, αποδίδει την αίσθηση της ακλόνητης θετικότητας, που βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδίων και της προσωπικότητας του Kenzo Takada. H συλλογή αρωμάτων περιλαμβάνει ένα άρωμα για τον άντρα και ένα άρωμα για τη γυναίκα και είναι θα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά αποκλειστικά μέσω αντιπροσώπων Avon το Νοέμβριο του 2016.

Λίγα λόγια για τα συστατικά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τη ζωή του Kenzo Takada. Η βιολέτα χαρίζει στο άρωμα μια γλυκιά φρεσκάδα. Το πολυπόθητο άνθος καλλιεργείται στα λιβάδια της Αιγύπτου και της Grasse της Γαλλίας. Είναι πολύτιμο για τα φύλλα του, από τα οποία ύστερα από μια διαδικασία απόσταξης προκύπτει ένα έλαιο με εκλεπτυσμένο άρωμα. Το άρωμα για τις γυναίκες διαθέτει επίσης δυναμικά στοιχεία από εσπεριδοειδή και έντονες νότες λευκού τσαγιού, χαρίζοντας διαχρονική θερμότητα και λουλουδάτο χαρακτήρα από λουλούδι ίριδας. Το αντρικό άρωμα διαθέτει μια «μεθυστική» έντονη νότα μπαχαρικών από μαύρο πιπέρι και μία ζεστή, ξυλώδες βασική νότα από ξύλο κέδρους Βιρτζίνια.

Αναγνωρισμένος ως κορυφαίος σχεδιαστής σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Kenzo Takada δημιούργησε τον δικό του Οίκο μόδας στο Παρίσι το 1979 και έγινε η πρώτη Ιαπωνική πολυτελής μάρκα στην πόλη του φωτός. Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για τα καινοτόμα στυλ που συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία και από την Ανατολή και από τη Δύση.

«Ήθελα να δουλέψω με την Avon για να συνεργαστώ σε μια νέα συλλογή που θα είναι προσιτή σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο Kenzo Takada. «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να αντλώ έμπνευση από την ομορφιά του κόσμου γύρω μου και να τη μετατρέπω σε μια ολοκληρωτικά νέα πραγματικότητα. Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon, μου επίτρεψε να το πραγματοποιήσω αυτό, δουλεύοντας με μερικούς από τους πιο απίστευτους αρωματοποιούς για να δημιουργήσουμε μια σειρά αρωμάτων που αντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος, να ζούμε τη ζωή όμορφα. Τα αρώματα μεταφέρουν την ομορφιά και τη θετικότητα και είναι γεμάτα από το μεγαλείο του φυσικού κόσμου».

«Ο Κenzo Takada μετέδωσε χαρακτηριστικό πάθος, ζωντάνια και όραμα σε αυτό το εγχείρημα», σημείωσε ο Alex Long, Αντιπρόεδρος του Global Marketing της Avon, «Η προσωπική αντίληψη του Kenzo Takada για την ομορφιά και θετικότητα συμβαδίζει πλήρως με τα πιστεύω της Avon για την ομορφιά, την αισιοδοξία και τη δύναμη των γυναικών. Ο κύριος Takada συνεργάστηκε ο ίδιος προσωπικά με τη δική μας ομάδα για να αναπτύξουν κάθε πτυχή αυτών των αρωμάτων, από τις νότες τους μέχρι τη σχεδίαση των μπουκαλιών. Ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο».
Αvon Life για Εκείνη
Φωτεινό και ενεργητικό, αυτό το γυναικείο άρωμα με τα λεπτά στρώματα από λουλουδάτες νότες και την αίσθηση λευκού τσαγιού το κάνουν να είναι παράλληλα φρέσκο και ελαφρύ. Το κύριο συστατικό είναι η εντυπωσιακή βιολέτα, η οποία προσδίδει κομψότητα και διαύγεια στο άρωμα. Εξισορροπημένο, διαθέτει λεπτές νότες με αίσθηση νούφαρου και άνθους από δένδρο sakura, το άρωμα αυτό αποδίδει ένα ζεστό και αισθησιακό τελείωμα που προσθέτει μια αδιαμφισβήτητη γοητεία που διαρκεί όλη μέρα.
Κορυφαίες Νότες: Νούφαρο, λευκό τσάι, κόκκινο μήλο
Ενδιάμεσες Νότες: βιολέτα, λευκή παιώνια, άνθος από το δένδρο sakura
Βασικές Νότες: ίριδα, σπόροι μόσχου, πατσουλί
Avon Life για Εκείνον
Αυτό το μοντέρνο ευδιάκριτο ανδρικό άρωμα διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο μείγμα μπαχαρικών και αρωμάτων. Το δομημένο άρωμα «ανοίγει» με έντονες νότες από μαύρο πιπέρι και κέδρο, πριν αποκαλύψει τη ζεστή καρδιά της βιολέτας, του γερανιού και του γλυκάνισου. Το πλούσιο ξύλο κέδρους Βιρτζίνιας παρέχει τη βάση, δημιουργώντας ένα εξευγενισμένο, διαρκές φινίρισμα για διάρκεια όλη μέρα.
Κορυφαίες Νότες: μαύρο πιπέρι, καρποί αρκεύθου, κυπαρίσσι
Ενδιάμεσες Νότες: φύλλα βιολέτας, γεράνι, γλυκάνισος
Βασικές Νότες: ξύλο κέδρους Βιρτζίνιας, άρωμα μόσκος, ρίζα ίριδας

-ΤΕΛΟΣ-
Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με: την κα Παυλίνα Κωνσταντάρα, Αvon, τηλ.: 2106605639, email: pavlina.konstantara@avon.com ή/ και με την κα Αλεξάνδρα Καρδάμη, OneWhole Managing Reputation, τηλ.: 210-6095 044, email: akardami@onewhole.gr
Σημειώσεις για τους συντάκτες
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι αναφέρεστε στον Kenzo Takada με το πλήρες όνομά του, ιδανικά ως «Kenzo Takada» ή «ΚΤ» – και ΠΟΤΕ μόνο «KENZO»
Σχετικά με την Avon
Η Avon είναι μια εταιρία που για 130 χρόνια στηρίζει την ομορφιά, την ανανέωση, την αισιοδοξία και περισσότερο από όλα τις γυναίκες. Με 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσια έσοδα, τα προϊόντα της Avon πωλούνται μέσω 6.000.000 ενεργών ανεξάρτητών Αντιπροσώπων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της Avon περιλαμβάνουν καλλυντικά, περιποίηση δέρματος, αρώματα και αρωματικά χώρου, με σειρά από αναγνωρισμένα ονόματα, όπως: Avon Color, ANEW, Avon Care, Skin-So-Soft, and Advance Techniques.

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr